keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Iita 1v

Viime viikolla käytiin torstaina Iitan kanssa mätsärissä Palokassa, Kodin Terran parkkipaikalla. Match Shown järjesti Palokan Seudun Koiraharrastajat ry. Iita sai punaisen nauhan ja sijoittui lopulta isojen pentujen punaisten neljänneksi. Palkinnot oli todella hyvät ja mielikin oli hyvä, kun kaikki (koira mukaanlukien) toimi hienosti. Lisäksi Iitalle oli varmaan palkintona mieluisin treffit slku Jehnajan Humpappaan "Late" kanssa.

Sunnuntaina 1.7. oltiin Laukaan koiranäyttelyssä. Keli oli enemmän kuin kuuma. Iita sai ihan kivan arvostelun ja arvosanan H. Näillä mentiin, kun turkki oli kehno ja liike huono.


(c) Harri Mielonen


(c) Tia Pesonen

(c) Tia Pesonen

Tänään 4.7. on Iitan 1v syntymäpäivä. :) Eilen saavuttiin maalle Ipsun kanssa ja täällä olisi jokunen päivä tarkoitus viettää. Synttäreitä varmaankin juhlitaan enemmän myöhemmin kunhan saadaan Lykkykin tänne. ;) Uskomatonta on kuitenkin kuinka nopeaan aika on mennyt. Tuntuu siltä kuin vasta olisi Iita haettu ja nyt se ei enää  olekaan pentu. Tässä kuitenkin muutama kuva vielä tältä päivältä 1-vuotiaasta.


Iita 1v


Onnittelut vielä myös kaikille kahdelle siskolle ja yhdelle velipojalle myöskin vuoden merkkipaalun saavuttamisesta!