torstai 9. toukokuuta 2013

Pöllömaisteri ihan tikissä

Vappua vietettiin metsälenkin merkeissä. Mummo saatiin lähtemään mukaan, kun kelikin oli tuulta lukuunottamatta mitä mainioin. Tässä vähän kuvasatoa siltä reissulta, Iita 1v 9kk.
2.5. käytiin tekemässä pitkä metsälenkki Hannan ja Caron kanssa. Akat tuli hyvin toimeen keskenään (kuten koiratkin :D ).7.5. tiistaina meillä oli ensimmäinen tokokoe edessä. Matkattiin Saanan ja Tomyn sekä Annan kanssa Muurameen.
Täytyy sanoa, että voi herranen aika sitä jännityksen määrää! Allekirjoittanut ei nukkunut pariin edelliseen yöhön ja paniikki iski viimeistään koepaikalla. Pelotti, ahdisti, oksetti ja paskatti kaikkea yhtäaikaa. Tupakkaa meni enemmän kuin laki sallii ja yhtäaikainen jano ja pissahätä oli mahdoton yhdistelmä, kun paikalla ei ollut vessaa! Niinpä! Mitä se sellainen peli oikein on?
Iita sai odotella autossa lukuunottamatta ulkoilutusta mikä hoidettiin alta pois. Omaa vuoroa kerkesi odotella ja muitten suorituksia seurata.
Ennen alokasluokkaa haettiin koirat ulos ja Iitan kanssa tein hyvin pienesti seuraamista mistä palkkasin sen hyvin. Koitin vaan pitää huolen etten pyörry ennen omaa vuoroa ja, että koiran mieli olisi hyvä.
Luoksepäästävyys ja paikkamakuu oli jaettu. Luokassa oli 8 osallistujaa joten jako oli 4 ja 4. Me oltiin ensimmäisessä ryhmässä. Oltiin koko luokassa toisena vuorossa joten paikkamakuussakin meidän molemmilla puolilla oli koirat.
Koko koe meni oikeastaan ihan sumussa, mutta tässä olisi pisteet osa-alueittain pienillä kommenteilla.

Luoksepäästävyys 10: Iita oli yllättävän nätisti paikoillaan, kunnes heitti tuomarin silittelyssä selälleen. :D Tuomarin kommentti: "Ei sun sinne maahan asti tarvii mennä."

Paikkamakuu 9: Ennakoi perusasennon, muuten hyvä.

Seuraaminen kytkettynä 9: Pientä haaveilua matkalla.

Seuraaminen taluttimetta 8½: Vähän enemmän haahuilua.

Liikkeestä maahanmeno 10: Ei moitteita.

Luoksetulo 7: Kaksoiskäsky. Ei tullut ensimmäisellä vaan oli ihan omissa maailmoissa. Lopussa perusasento tuli viiveellä.

Liikkeestä seisominen 10: Yllätti täysin. Voi sitä onnen tunnetta, kun kääntyi ympäri ja näki, että se todellakin seisoo! :)

Estehyppy 7½: Hyppäsi pienen arpomisen jälkeen ja jäi vinoon esteen taakse. Ennakoi vielä perusasentoa.

Kokonaisvaikutus 9: Koira oli vähän kysymysmerkkinä koko kokeen. :D

ALO1 174p 4/8.

Hieno ensikokemus ja täytyy kiittää kaikkia jotka jaksoivat tsempata ja katsoa mun panikointia ja kiitos myös kaikille onnittelijoille!

Linkki vielä tokokoevideoon josta iso kiitos Annalle!

Tänään käytiin Iitan kanssa mätsärissä Citymarketilla. Vettä vihmoi ja sijoitusta ei taaskaan tullut. Tulipahan samalla lenkki tehtyä jos ei muuta. :D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti