torstai 5. tammikuuta 2017

Vuosi vaihtui; miten meni ja mitä jatkossa?

Niin se vuosi vaihtui uuteen ja aika olisi ynnätä miten meni ja mitä jatkossa tapahtuu. Eli tavoitteiden aika.

"Iitan tavoitteet 2016:

-Rally-toko: RTK1
-Toko: AVO1
-Näyttelyt: ERI (hahaa!)
-Agility: putkiralli
-Terveyttä"

Iitan vuosi 2016:

-Rally-toko: RTK1 tuli saavutettua ja samaan syssyyn tuli myös RTK2 ja lisänä muutama tuomarin palkinto iloisesta tekemisestä. Siinä on siis paljon hyvää, kun välillä tuntui ettei hyvältä tunnu. Tuli todistettua, että se miltä tuntuu ei ole sama kuin se miltä näyttää.

-Toko: Yhdessäkään kisassa ei käyty. Pidettiin täysin välivuosi, kun tuntui ettei mikään onnistu. Omassa päässä olevat lukot eivät meinanneet aueta ollenkaan, mutta loppu vuotta kohden oli vähän parempi fiilis.

-Näyttelyt: ERI:ä ei tullut vieläkään, eikä yllätä. Yksi näyttely käytiin ja H saatiin.

-Agility: Putkiralliin oltiin kovasti menossa, mutta jäin katsojan rooliin, kun unohdin koiran rokotukset kotiin. Muutoin omaksi iloksi treenailtiin ja käytiin putkirallattelemassa näytöstyyliin Niemisjärvellä.

-Terveyttä: Noh, miten sen ottaa.. Mitään suurempaa ei ollut, mutta.. Ihovaivat eli "ystävämme" hiiva tuli takaisin ja toi mukanaan bakteeritulehduksen. Iitan iho oli todella huonossa kunnossa ja jouduimme ajelemaan karvat siltä kokonaan pois. Näin tulee olemaan jatkossakin kesäaikaan, koska uiminen laukaisee todella voimakkaat reaktiot.

-Lisäksi käytiin petotestissä konekarhulla ja päästiin radioon!

"Hilman tavoitteet 2016:

-Rally-toko: treeniä ja möllialokas
-Toko: treeniä, noutokapulan pito ja paikkamakuu
-Näyttelyt: ERIä ja serti
-Terveystuloksia"

Hilma vuosi 2016:

-Rally-toko: Treenattiin säännöllisesti ja vaihtelevalla menestyksellä. Välillä toimii, välillä ei. Mölleissäkin käytiin ja saatiin 97p rata.

-Toko: Treenattiin sitäkin. Mikään ei oikein ole edennyt. Kapulan pito on edelleen täysin vaiheessa. Paikkamakuu toimii välillä ja välillä ei. Maltti ei ole Hilman vahvuus.

-Näyttelyt: Käytiin 6 kertaa kehässä ja tulokset oli laidasta laitaan H:sta - ERI:in. Kaksi SA:ta ja yksi VARA-SERT eli läheltä liippasi, mutta SERT jäi saamatta.

-Terveystuloksia: Silmä ok, lonkat C/C, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0. Eli ne saatiin kaikki tarkattua.

-Lisäksi Hilmakin kävi petotestissä konekarhulla.

                                                                          ********

Tavoitteet 2017:

Iita:

-Rally-toko: Oikea puoli kuntoon, käytösruutu kuntoon ja VOI:n korkkaus. 

-Toko: AVO:n yritys osa 2. Eli avoimenluokan liikkeet kuntoon: ruutu, merkin kierto ja paikalla istuminen.

-Agility: Putkiralli osa 2.

-Muuta: Kiva koirakansalainen -testi mielellään hyväksytysti. Paljon treeniä ja terveyttä ilman muuta. Muutamat mätsärit käydään varmasti. 

Hilma:

-Rally-toko: Treeniä ja valmennuksessa käyntiä. Alokasluokan korkkaus ja ehkä muutamat möllit. Pääasia saada yhteistyö pelaamaan ja malttia tekemiseen. 

-Toko: Treeniä. Jos ei kisoja ajatellen niin muuten. Eli edelleen kapulan pitoa ja paikkamakuuta. Tarkkuutta seuraamiseen ja uusien asioiden harjoittelua. 

-Agility: Treeniä. Aloitetaan melkein alusta viime vuotisen tapaturman vuoksi. 

-Terveyttä


Kaiken kaikkiaan vuosi oli hyvä. Hilma onnistui vielä satuttamaan itsensä loppuvuodesta ja sitä parannellaan. Venähdys tai revähdys kyseessä ja levolla mennään. 

Itse sain käytyä kurssin ja olen nyt Arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti