lauantai 30. joulukuuta 2017

Uusi vuosi ja vanhat "kujeet"

Taas on aika sen kuuluisan välitilinpäätöksen. Miten on vuosi mennyt. Omasta mielestäni ei olla tehty yhtään mitään. Siis ei niin yhtään mitään. Jospa nyt kuitenkin kaivelen muistini syövereitä, tehtiinkö oikeasti mitään.

Iitan tavoitteet 2017:

-Rally-toko: Oikea puoli kuntoon, käytösruutu kuntoon ja VOI:n korkkaus.

-Toko: AVO:n yritys osa 2. Eli avoimenluokan liikkeet kuntoon: ruutu, merkin kierto ja paikalla istuminen.

-Agility: Putkiralli osa 2. 

-Muuta: Kiva koirakansalainen -testi mielellään hyväksytysti. Paljon treeniä ja terveyttä ilman muuta. Muutamat mätsärit käydään varmasti. 

Iitan vuosi 2017:

-Rally-toko: Oikea puoli saatiin "puolikuntoon", käytösruutua treenataan kovasti ja voittajaluokkaa ei koskaan korkattu. Tuli se perinteinen "me ei olla valmiita" -mantra hyvin käytettyä, mutta en halua mennä kisaamaan osaamattomalla koiralla.

-Toko: Ruutua ollaan treenattu vähän, merkin kierto alkoi löytymään ja paikalla istuminen on ollut hyvin vähissä harjoituksissa. Eli avointaluokkaa ei vieläkään lähdetty yrittämään.

-Agility: Mitään ei tehty. Ei oikeastaan edes treenattu mitään.

-Muuta: Kiva koirakansalainen -testi meni hyvin läpi. Treenattu ei ehkä paljon, mutta treenattiin kuitenkin. Terveyttä ei tänäkään vuonna riittänyt. Iho-ongelmat seuraavat vuodesta toiseen. Mätsäreissä Iita kävi karvattomana peräti 4 (neljä) kertaa!

Hilman tavoitteet 2017:

-Rally-toko: Treeniä ja valmennuksessa käyntiä. Alokasluokan korkkaus ja ehkä muutamat möllit. Pääasia saada yhteistyö pelaamaan ja malttia tekemiseen. 

-Toko: Treeniä. Jos ei kisoja ajatellen niin muuten. Eli edelleen kapulan pitoa ja paikkamakuuta. Tarkkuutta seuraamiseen ja uusien asioiden harjoittelua. 

-Agility: Treeniä. Aloitetaan melkein alusta viime vuotisen tapaturman vuoksi.

-Terveyttä.

Hilman vuosi 2017:

-Rally-toko: Treenattu on jonkun verran. Valmennuksessa käytiin alkuvuosi. Alokasluokka korkattiin maaliskuussa hyväksytty 73p. Yhteistyössä on vielä hiottavaa, mutta viimeaikoina on taas ollut jopa hauskaa tehdä yhdessä.

-Toko: Treenattu on jonkun verran tätäkin. Kapulaa Hilma ei pidä vieläkään. Ja paikkamakuu onnistuu vähän paremmin. Seuraaminen falskaa jonkun verran, mutta treenattu on.

-Agility: Käytiin alkeistunnilla muistelemassa esteitä ja Hilman kammo on laantunut. Treenattu ei olla.

-Terveyttä on riittänyt. Ell ei olla käyty eikä mitään ole sattunut. Lisäksi Hilma kävi luonnetestissä ja näyttelyissä 5 (viisi) kertaa ollen parhaimmillaan PN2 vara-sertin kera. Mätsäreissä käytiin 6 (kuusi) kertaa.

**********

Iita tavoitteet 2018:

-Rally-toko: Voittajaluokan korkkaus ja toivottavasti joku hyväksytty tulos. Lappalaiskoirien mestaruudet.

-Toko: Avoimen uusinta osa 3. Tähdätään syksyn mestaruuksiin.

-Muuta: Mätsäreitä jos muutaman kävisi huvikseen ja hupikisoja jos sellaisia ilmenee. Terveyttä soisi tytölle tulevalle vuodelle. 

Hilma tavoitteet 2018:

-Rally-toko: Alokasluokka yritys osa 2. Lappalaiskoirien mestaruudet ja toiveissa RTK1. Lisää treeniä.

-Toko: Varovainen toive alokasluokan korkkaamisessa jossain vaiheessa. Möllitokot ainakin jos kohdalle sattuu. 

-Muuta: Terveyttä ja treeniä. Pennut ovat kysymysmerkki. Näyttelyt voivat jäädä vähiin tälle vuotta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti