lauantai 26. heinäkuuta 2014

Paluu arkeen

Viikko sitten lähdettiin perjantaina mökille. Iita pääsi uimaan ja viettämään elämää enimmäkseen ulkona. Allekirjoittanut kävi lauantaina tarkastamassa Leivonmäen markkinat ja matkaa jatkettiin kotia kohti markkinoitten jälkeen ilman koiraa tosin.

Iita oli viikon mökillä mummon ja papan seurana. Näin kuuman kelin aikaan se oli oikein hyvä idea. Iita ui ja nautti olostaan maaseudulla. Saipa siinä sivussa toimittaa taas terapiakoiran virkaakin siskoni koiralle Minnille. Minni pikkuhiljaa alkaa luottamaan isompaankin koiraan kaverinaan ja tytöt tulivatkin loistavasti toimeen. Mitään ihmeempiä leikkejä ei ollut, mutta yhdessä kuljettiin, uitiin ja makoiltiin.

Tytöt uimassa

"Serkut" Minni ja Iita
Torstaina otin Jyväskylästä töiden jälkeen Iitan mukaan kotiin. Automatka oli tukahduttavan kuuma, mutta siitä selvittiin hengissä molemmat. 

Perjantai oli oikeastaan vapaapäivä kaikin puolin. Aamulla käytiin pieni lenkki heittämässä viiden jälkeen, kun vielä viileää oli. 

Tänään alkoi ryhtiliike. Lähdettiin pitkästä aikaa treenaamaan. Otin paikkamakuun suhteen takapakkia ja harjoiteltiin vain maahan menoa ja oikeaa asentoa ja ilmettä makaamiseen. Hyvin meni. Noutoa oli ihana treenata. Iita odotti nätisti heiton ajan ja kapulan osuttua maahan kääntyi katsomaan minua ja odottamaan käskyä. :) Vielä siinäkin on parannettavaa, mutta pikkuhiljaa. Kaukoissa harjoiteltiin tällä kertaa ensimmäistä vaihtoa. Se meni oikein hyvin vaikka neidin ilme kertoi kuuman kelin olevan syvältä sieltä. Lopuksi otettiin pätkä seuraamista mikä oli oikein kivan oloista. Melkein meni painamisen puolelle, mutta ilme oli oikein mahtava! 
Treenien jälkeen painuttiin rantaan ja uimaan. Iita ui todella paljon ja nautti olostaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti