tiistai 15. heinäkuuta 2014

Uutta pontta blogiin

Useampi kuukausi on kulunut siitä, kun viimeksi on blogia päivitetty. Yritän nyt tiivistää kevättä ja kesää tähän sen mitä muistan.

Iita kävi tosiaankin terveystarkastuksissa ja suureksi harmiksi polvissa todettiin 1. asteen luksaatio. Siihen loppui meidän pyöräilyharrastus, tilalle kesällä uintia niin paljon kuin sielu sietää. Lisäksi Iita on päässyt (omasta mielestään joutunut) dieetille. Ruokaa on muutettu ja katsotaan miten paino lähtee putoamaan. Jo polvien takia painon pudotus olisi enemmän kuin hyvä juttu. Ruokavalioon on myös lisätty ennaltaehkäisevästi nilvelvalmisteita.

Tokoilut on kesältä jäänyt kokonaan. Allekirjoittanut kävi autokoulua ja vaihdettiin samalla Iitan kanssa paikkakuntaakin. Tällä hetkellä asumme Lievestuoreella.

Lomaa on vietetty kolme viikkoa ja viimeistä viedään. Viime viikolla muisteltiin tokojuttuja Suonenjoella uinnin ja lomailun ohessa. Mitäpä siitä kertomaan muuta kuin: "Lahjattomat treenaa." Kaikki tuntui olevan muistissa ja homma toimi hyvin.

Sunnuntaina käytiin tämän vuoden toistaiseksi ainoassa näyttelyssäkin ja sieltä saatiin todella mieluinen arvostelu. Erinomaista sieltä ei vieläkään tullut, mutta ehkä se sieltä vielä tulee.

Alla muutama kuva tältä päivältä jo 3-vuotiaasta Iitasta. Huomenna on vapaapäivä, kun allekirjoittanut lähtee shoppailemaan. Koitetaan siis palata piakkoin ruudun ääreen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti