maanantai 14. syyskuuta 2015

Synttäreitä ja syksyä

Iitan kanssa ollaan kotona treenailtu merkin kiertoa. Koulutuksissa ollaan sitten tehty kaikkea muuta. Juoksut on ohi ja yritetään palata ns. normaaliin.
Iita on lisäksi kasvattanut karvaa ja näyttää taas pullerolta. Ruokaan se on saanut lisänä Biotiini Fortea jos se nyt jotain auttaisi.

Hilma on treenannut myös tokojuttuja.. edelleen omalla tasollaan. Se taas on saanut ruokaansa Nutrolin Iho & Turkki öljyä, kun karvaa lähtee vieläkin eikä uudesta ole tietoa.

Hilma on myös kunnostautunut kenkien syöjänä. Jos jotkut kengät näkösälle jää ja ihmiset lähtee, on kotiin tullessa protestina syödyt kengät. Tällä hetkellä on mennyt yhdet syys-/kevätnilkkurit (paremmat), ballerinat ja croccsit.

5.9. käytiin juoksuttamassa koiria ja otettiin parit valokuvat.

Hilma 1v ja Iita 4v

7.9. oli pienen Hilman 1v syntymäpäivä. Millään ei uskoisi, että siitä on jo vuosi, kun nämä pienet riiviöt tuli maailmaan. Synttäreitä vietettiin omalla porukalla ja kakun syönti Iitan kanssa meni kilpailuksi vaikka molemmilla oli omat lautaset. Lisäksi se lelu Kong Wubba meni heti 5-10 minuutissa paloiksi. Pääasia, että lapsi oli onnellinen.. ainakin hetken. :D

10.9. pakkasin molemmat koirat autoon ja lähdettiin poikia moikkaamaan Jyväskylään puistoilun merkeissä. Iita oli todella onnellinen ja luulisin Hilmankin olleen. 
Siitä jatkettiin 1v neuvolaan Hilman kanssa. Kaikki oli hyvin. Painoa oli 10,7kg ja rokotusta ei huomattu ollenkaan. 

Ainut kuva missä taitaa olla kaikki.

Hilma ja Rocky

Hilma, Iita ja Rocky

Tytöt painii

Hilma ja Rambo
Illalla käytiin vielä Kennelkerhon koulutuksessa. Hilma teki mahtavia ohituksia ja paikalla oloa. Yhden kerran taisi haukahtaa ja siinä kaikki. Olin todella ylpeä pienestä.
Iita teki sitten kaikkea muuta. Seuraaminen oli ihan ok. Ryhmässä paikkamakuu ihan ok, mutta vino. Merkin kiertäminen ulkona aivan liian vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti