sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tuotetestaus!

Saimme jo jokin aika sitten testaukseen Faunattarelta HuggleHounds leluja. Oman sairastelun takia blogissa on ollut hiljaista, mutta nyt lääkkeiden voimalla koitetaan saada jotain aikaiseksi.


Lelut tosiaan tulivat postissa joku viikko sitten ja olivat jonkin aikaa pakkauksessaan ennen kuin alettiin tyttöjen kanssa testiin. 

Leluissa on kaksikerroksinen Tuffut Technology joka tekee leluista kestävämpiä. Alkuun pelkäsin kovasti miten lelut tulevat kestämään Hilmalla joka pistää kaiken palasiksi alta viidessä minuutissa. Positiivisesti yllättyneenä täytyy kertoa, että lelut ovat vielä n. viikon jälkeen ehjät!

Apina ja Raffi

Ensimmäisenä uusista leluista tuli tietenkin tappelu. Vaikka leluja oli kaksi piti toisen aina saada se mikä toisella jo oli. Apina vaikutti ensin paljon kiinnostavammalta, koska sen mahasta löytyi vinku helpommin. Jostain syystä vinku ei enää toimi (oli heikko alunalkaen) joten nyt kiinnostus on tasan. 

Hilma omi molemmat

Hilma oli pitkään sitä mieltä, että molemmat lelut olivat hänen ja Iita ei saanut mitään. Iitakin sai testata leluja omassa rauhassa. Hilmalle tärkeintä leluissa on se, että niitä saa purra ja retuuttaa. Se selkeästi etsi näistäkin leluista sitä heikkoa kohtaa josta lelun saisi rikki. Sitä ei kuitenkaan löytynyt joten Apinasta on lähtenyt vain kuvassa näkyvät "laput". 

Iita ja Raffi

Iitalle taas leluissa on tärkeintä se, että se vinkuu. Se kirputti leluja ja paineli kuonollaan. Näissä leluissa kivaa olikin se, että leluissa on useampi vinku. Kaikkien raajojen päässäkin on vinku ja raajat ovat solmussa joten vinku ei minnekään karkaakaan. 

Hilma ja Apina

Päättämisen vaikeus

Iita ja Apina

Tyttöjen mielipide siis on vahvasti plussalla. Lelut ovat kestäviä, niistä lähtee ääntä, mutta ei liian kovaa. Lelut ovat kivan näköisiä ja niillä on kiva leikkiä koirien keskenään sekä ihmisenkin osallistua. Lelut saa pestäkin joten sekin on yksi plussapuoli. Miinuksia en oikein ole löytänyt. Voin suositella ja saattaa tytöt saada tätä sarjaa lisääkin sillä kestävyyden arvostan itse korkealle Hilman takia. 

Kiitos Faunatar ja HuggleHounds!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti