keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Päivitystä ja päivittelyä

Tosiaan. Ennen näyttelyä harjoiteltiin Hilman kanssa näyttelemistä. Ihan läskiksihän se meni. Neiti ei millään voinut olla paikoillaan saati näyttää hampaita. Liike oli oikein kivaa kuitenkin.

Iitan kanssa osallistuttiin videon tekoon. Iita oli todella innokas. Se ei meinannut millään pysyä käsissä. Lopun agissa se vasta irti olikin! On sen kanssa kyllä hauskaa. Alla video jonka on kuvannut Hankasalmen Kennelkerhon aktiivi Viivi. Videolla siis muitakin koiria, mutta Iitakin siellä vilahtaa.


Lauantaina tosiaan Hilman kanssa mentiin Mirva-tätin luo yöksi. Hilman kanssa kerrostalo yö oli vallan kamala. Se meni kyllä kuin kotiinsa, mutta käyttäytyi kovin levottomasti yön. Se pöhisi ja puhisi ja piti huolen siitä ettei kukaan nukkunut. Aamulla siis herättiin Mirvan kanssa vähemmän levänneinä aamutallin tekoon. Pitkästä aikaa minäkin lapoin sitä itseään ja heräilin hevosten ääniin ja tuoksuihin. 
Tallilta matka jatkui Parkanoon. Hilma nukkui automatkan. Hilma nukkui myös näyttelypaikalla. Me ei. Ensin jännättiin porokoiria joissa ei meidän porukkaan menestystä tullut. Sitten odoteltiin Hilman vuoroa. Eikä sitä menestystä tullut muuten meillekään..
En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun tuomari ei muuta osannut oikein lopulta sanoa kuin: "Se on sellainen pikkusievä. Ja sillä on ihanat tassukarvat." Vai niin! Noh.. Tästä sitten jatketaan tai sitten ei. Katsellaan nyt ja harrastellaan vähän muuta.

Viime viikonloppuna oli taas treenit Haukkiksessa. Minä vein rally-toko radan jota katseltiin ja testailtiin. Jokainen sai kokeilla ja yritin neuvoa minkä osasin. Omatkin hömelöt pääsi töihin. Iita ei osannut tulla eteen istumaan, mutta Hilma osasi. Hilma teki ilman palkkaa juttuja. Ja Hilma nimenomaan teki. Se ei tee samalla tavalla kuin Iita, mutta Hilma tekee ja Hilma osaa. Olin todella ylpeä pienestä mustasta. 

Toinen tunti tehtiin agilitya josta vastasi Jenni. Hilma teki todella hienosti. Hyppy, putki, hyppy taisi olla meidän sarja. Se meni oikein hienosti. Hilma odotti, Hilma meni ja Hilma teki. 
Iita meni myös kivasti. Vähän se oli taas kädessä kiinni, mutta teki kuitenkin. 

Juoksuja odotellaan vieläkin. Saa nähdä kumpi kerkee ensin. Lisää päivityksiä piakkoin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti