keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Karvanlähtöä ja juoksujen odottelua

Iita tosiaan tiputti kaikki karvansa taas talven tullen. Reppana näyttää aivan kamalalta ja palelikin kovin tuossa -30 asteen pakkasilla. Pakkohan se oli käydä sovittamassa takkia neidin päälle. Sellaista siis mikä pysyy menossa mukana, kun tytöt juoksevat irti.
Suuri kiitos Karvakorvien Lemmikkipuoti! Saimme taas oikein hyvää palvelua. Iitan kanssa käytiin rotsia oikein sovittamassa ja lopuksi Iita sai valita mukaansa herkkuja. Mukaan siis valikoitui Hurtta merkkinen fleecevuorellinen takki joka on ajanut täysin asiansa. Lämmittää ja pysyy mukana vaikka Hilma parhaansa yrittää, että takki maastoon tippuisi ja hukkuisi.

Toissa viikonloppuna käytiin Haukkuvaarassa treenaamassa kerhon porukalla. Meillä oli kyydissä muutama koira ja yksi kappale ihmisseuraa. Hallilla treenattiin taas rally-tokoa, mikä Hilmalla jostain syystä levisi. Hilma kävi myös jatkamassa agilityn pujottelukeppien hahmottamista, mutta mielenkiinto ei vain riittänyt. 

Iita teki rallya omalla tasollaan. Ei kai siinä mitään ihmeellistä ollut. Loppuun otettiin taas vähän ohjausharjoituksia esteiden ja putken avulla. Iita ei TAASKAAN mennyt putkeen. Osaisiko joku nyt vääntää rautalangasta puupäälle mikä siinä mättää? 

Jokeriksi loppuun otin Hilman. Hilmaa en ole hallilla irti pitänyt kuin yhden ainoan kerran ja silloinkin halli oli tyhjä, mutta nyt olin rohkea. Sovittiin, että leikitään porukalla sitten Hilman metsästystä, jos se siis karkaa. Ohjasin pikkuisen istumaan ja otin hihnan irti. Toistelin "odota" -käskyä, kunnes pääsin ensimmäisen hypyn taakse. Sieltä kutsuin Hilman ja ohjasin heti perään seuraavan hypyn yli ja Hilmahan meni. Seuraavaksi ohjasin sen putkeen ja viimeisen hypyn yli ja Hilmahan meni! Mitä ihmettä!? Minun pieni taskuraketti jonka kanssa ei ole ohjauksia harjoiteltu ollenkaan. Näköjään sitä on vain helpompi ohjata, kun ei ole opittuja käytösmalleja. 

Eilen käytiin lenkillä vesisateessa ja tänään on ollut rötväpäivä. Katsotaan mitä huomenna keksitään.

(Perjantaina on suunta koulutukseen ja sunnuntaina... TÄN TÄN TÄÄÄ!!! Näyttely!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti