perjantai 26. helmikuuta 2016

Vuoden 2015 koirat!

Tässä on ollut viime aikoina vähän kaikenlaista meneillään. Blogi on siinä mielessä vähän jäänyt vaille huomiota, että olen viimeisen viikon tehnyt koirien kanssa muuttoa. Asuntoa ei vielä ole ja sitä etsitään Jyväskylästä. Silti olen koittanut antaa koirille huomiota, mutta treenaaminen on kyllä jäänyt vähemmälle.


Iita on reagoinut muutoksiin näkyvästi. Eilisen päivän se on hakenut huomiota ja ollut selkeästi huolissaan. Tällä hetkellä ollaan kuitenkin tutussa paikassa joten sen puoleen ei ole pienellä hätää.


Tänään meillä on Laura Okkerin tokokoulutus jonne olen koittanut miettiä treenattavia asioita. Toko ei ole ollut todellakaan päällimmäisenä mielessä, mutta saisipahan ajatuksia siirrettyä jonnekin muualle. Katsotaan mitä keksin. Tässä on vielä muutama tunti aikaa.


Kerrostalossa yöt eivät sovi Hilmalle. Juhlijoiden äänet aiheuttavat haukkumista ja siihen on muutaman kerran viime yönä herätty. En kyllä valitettavasti pidä koirani haukkumista ärsyttävänä muille kuin meille jotka yrittää nukkua. Se on ihan sama mitä naapurit sanoo niin kauan, kun rappukäytävässä huudetaan ja mekastetaan. Olen puhunut: "ugh!".


Iloisempia asioitakin viikolla oli. Keskiviikkona meillä oli Hankasalmen Kennelkerho ry:n kokous ja siellä palkittiin vuoden menestyneimmät koirat. Kuvia en ole saanut muuton takia otettua ja pystit ja kunniakirjat meni pakattuna säilöön samoin tein, mutta korjataan tilanne, kun ehditään. Kuitenkin..


Jäkäläkummun Hilima "Hilma" vuoden 2015 näyttelypentu.


Jäkäläkummun Riimi "Iita" vuoden 2015 tokokoira.


Hyvä meidän tytöt! Kyllä lämmitti mieltä oikein kovasti ja iso kiitos kaikille matkan varrella auttaneille! Elli, meidän ihka ensimmäinen koutsi. Mirva, pörrö-expertti ja ainut Hilman fanittaja. Pia, tsemppaaja joka aina ymmärtää ja auttaa jaksamaan. Äiti, joka paikan taitaja ja auttaja. Mari, se henkinen valmentaja joka ymmärtää jännityksen. Kennelkerhon treenikaverit: Jenni, Viivi, Mervi, Eeva.. Näin muutamia mainitakseni. Ja iso kiitos myös kasvattaja "Kakkoselle" eli Tapio Kakolle aivan mahtavista koirista!

1 kommentti:

  1. Ihan huikeat tulokset, hyvä te! Ja tervetuloa Jyväskylään :D

    VastaaPoista