torstai 12. toukokuuta 2016

Pahasti jäljessä ja aikataulu hukassa

Nyt on ollut taas niitä hetkiä, kun kaikki asiat sattuvat samaan aikaan. Blogia ei ole tullut päiviteltyä, kun ei ole ollut konettakaan käytössä.
Mitä meille sitten kuuluu?

Mitäpä meille. Iita tosiaan oli kuusi viikkoa siskoni hoidossa ja viihtyi siellä hyvin. Kiitos siitä siskon koko perheelle!
Iita, Minni ja Sissi
Iita myös kävi juoksunsa läpi samaiseen aikaan.1.4. muutettiin virallisesti Jyväskylään. Jos en ole sitä maininnut. Tytöt ovat kotiutuneet hyvin.
7.4. Hilman kanssa tavattiin Lykkyä ja Tiaa. Oli todella mukavaa lenkkeillä yhdessä pitkästä aikaa.11.4. Hilman kanssa käytiin tokoilemassa Haukkuvaarassa Ellin huomassa. Noutokapulan pitoa jatkettiin vaikka ei se vieläkään etene minnekään. Silti jatketaan ja yritetään. Lisäksi Hilma sai juosta ruutuun, harjoitteli ohituksia ja paikallaoloja. Kaikki sujui yllättävän hyvin.12.4. oltiin shelttien kanssa puistossa. Tytöillä oli kivaa vaikka vähän yrittivätkin toisille tytöille isotella.19.4. oltiin Muuramessa mätsärissä. Iita oli vesisateessa hienosti isojen aikuisten keltaisten 3. ja Hilma sinisten ei sij.

Sateessa kastunut missi.21.4. treenattiin bortsujen kanssa. Iitalla oli kaikki aivan hukassa. Paikallaolossa ei pysynyt, ääntä lähti kovasti ja mikään ei vain sujunut. Hilma teki omalla tasollaan sievästi juttuja.


23.4. lähdettiin Tikkalaan mätsäriin. Molemmat tytöt esiintyivät hienosti ja saivat punaiset nauhat. Siskoni oli urhea ja esitti ryhmä kehässä Hilman. Hilma siis isojen pun.2. ja Iita pun. 1. Mikä parasta Iita yllätti kaikki ja oli vielä BIS1!
24.4. Tia ja Lykky oli taas meidän seurana ja tehtiin pitkä lenkki vanhoja muistellen.

    

1 kommentti: