sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Loppua kohti paranee

Tänään oli taas treenit Haukkuvaarassa. Iita aloitti tokolla. Eilen olin talkoilemassa Pop Dog ry:n tokokokeessa ja ehkä pieni kärpänen taas puraisi.
Tehtiin ensin seuruuta joka oli aika hyvä. Ei edistystä, mutta ajoittain ehkä pientä laamailua. Tehtiin myös liikkeestä istuminen ja seisominen ja kumpikin oli tosi hyviä. Viimeksihän Iita ei istunut oikein millään, mutta tänään ongelmaa ei ollut. Luoksetulossa yritti karata ja kaukoissa oli edelleen ongelmana se eka nousu. Ei vaan tahdo nousta. Ruutuun Iita tarjosi ensin agilityn keppien pujottelua (mitä sille ei ole edes opetettu!), mutta löysi ruudun lopulta. Kaikkineen hyvä fiilis vaikka eihän se kisoissa tulosta tuottaisi.

Hilma teki alkuun myös tokoa. Seuruu oli tosi kiva ja liikkeestä maahanmeno oli nyt kunnossa. Luoksetulo oli hyvä, samoin kaukot. Kapulanpito oli taas sama vanha ällötys, mutta ei me sitä olla treenattukaan. Hypyssä Hilma yritti huijata monta kertaa kiertämällä hypyn, mutta tajusi lopulta ettei siitä mitään palkkaa tule. Ei tälläkään tulosta tehdä, mutta pientä toivoa jonakin päivänä tokonkin korkkauksesta.

Rallytokossa tehtiin mestariluokan rata. Iitalla ajatus vähän harhaili. Se meinasi mennä parin kyltin ohi, kun ei seurannut yhtään mitä oli tulossa. Kahdeksikossa se yritti vaihtaa seuruun puolta, mutta muuten ihan perushyvä rata. Kun vain kuuntelee niin hyvä tulee.

Hilmakin teki samaisen radan. Nyt ei enää ollut jatkuvaa namiapua ja oikeasti se oikean puolen seuruukin on mennyt hurjasti eteenpäin. Pieniä apuja tarvitsi vaikeimpiin tehtäviin ja palkkasin radalla välillä, mutta vähemmän kuin aiemmin. Todella tyytyväinen sai olla Hilman tekemiseen. Se keskittyy nykyään paljon paremmin kuin ennen.

Nyt allekirjoittanut suuntaa vielä koiratanssi -luennolle ja ilmoittautui koiratanssikoulutukseenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti