lauantai 2. maaliskuuta 2019

Hengissä vieläkin!

Täällä ollaan ja pahoittelut siitä, että blogi on ollut katkolla.

Viime kesä oli kaikkineen hyvin hiljainen. Mitään ei tapahtunut, mitään ei tehty. Kisattu ei. Näyttelyissä ei käyty.. Oltiin vaan.

Syksyllä Hilma täytti 4-vuotta ja siirtyi sijoituksesta minun omakseni. Harmittaa tietysti, että pentuja ei koskaan tullut, mutta onneksi Suomessa on paljon hyviä narttuja joilla on annettavaa rodulle.

Tämä vuosi ollaan talven osilta nyt treenailtu hallissa perinteisesti sunnuntaisin. Iita ilmoitti vahvasti tokon olevan typerää ja oli haluton treenaamaan joten siirryttiin pelkästään rallyyn. Lisäksi uutena kokeiluna on ollut nose work ja omat hajut on hankintalistalla. Siitä ehkä oma kirjoitus myöhemmin.

3.2. lähdettiin vähän extempore Pipsan ja Pipan kanssa kisoihin Mikkeliin. Lajina rally ja mukaan lähti Iita. Pisteillä toisessa voittajaluokan kisassa ei oikein juhlittu, mutta läpi päästiin ja hengissä selvittiin. Tuomari Minna Hillebrand kommentoi kyllä jännitystäni jolle en mitään mahtanut. Harmitti kyllä, kun yritin niin kovin sabotoida Iitan hyvää yritystä. Alla video josta näkyi kuitenkin Iitan hyvä tekeminen ja videosta iso kiitos Pipsalle!


Uusi yritys meillä on jo 16.3. ja silloin kisat ovat Haukkuvaarassa eli ihan "omassa" hallissa. Mukana silloin molemmat tytöt eli Hilma korkkaa avoimenluokan (JÄNNÄÄ!!!) ja Iita hakee viimeistä tulosta RTK3:seen ja siirtymistä mestariluokkaan. 

Hyvää vuoden alkua kaikille! Yritetään saada tänne vielä viime vuoden suunnitelmien toteutus ja vähän sitä mitä tänä vuonna haetaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti