torstai 23. toukokuuta 2019

Tylsä kisapostaus

13.5. käytiin Muuramessa rally-tokokisoissa. Hilma pääsi aloittamaan lystin siruntarkastuksella. Löytyi ja juuri sieltä mistä pitikin. Hilma oli todella rauhaton eikä keskittynyt mihinkään. Yritin kokeilla sen kanssa seisomista ennen omaa vuoroa, mutta se oli siihen kykenemätön, koska takana haukkui koirat.

Radalle mentiin kyllä hyvällä fiiliksellä. Heti alussa oli kyltti "istu-seiso-kierrä koiran ympäri" jonka Hilma seisoi vinoon ja vielä kääntyi. Jo valmiiksi ilmassa olleen paineen takia otin tietoisen -10p enkä uusinut. Loppu rata meni oikein kivasti kunnes oli papereiden jako. Tuomarilta kehuja, että täydellinen rata lukuunottamatta kahta -10p:ttä. Kysyin toki, että mistä se toinen tuli ja yllätys yllätys taas! "Istu-käännös vasempaan-istu" ei istunut toista kertaa! No, tyytyväisiä oltiin siihen, että Hilma pystyi tekemään ulkona häiriössä ja saatiin tulos 80p!

Avoimenluokan rata

Iita vuorostaan oli taas kerran sokka irti. Se harjoitteli hyvin ja oli innokas. Rata oli ensimmäinen mestariluokan rata ja suhteellisen haastava. Uusittiin heti alussa puolen vaihto edessä jossa Iita teki ylimääräisen "voltin". Toinen kerta meni hyvin, tosin pisteitä lähti, koska tein sen liian aikaisin. Seuraava uusinta oli heti seuraava kyltti "istu-koira eteen-vasemmalta oikealle-istu". Iita pyörähti suoraan vasemmalle. Uusinta meni hyvin. Seuraava virhe tuli seuraavalla kyltillä joka oli perus käännös oikeaan. Iita teki jonkun pyörähdyksen. Putki oli vauhdikas ja seuraavat kyltit meni ihan hyvin. Ongelma tuli merkillä. Iita purki lähetyksessä painetta ja juoksi kunniakierroksen. Yritin pysäyttää mahdollisimman lähelle merkkiä jotta saan sen kutsuttua. Taas muutama kyltti hyvin ja sitten aivopieru. Istu jätä koira käännös oikeaan.. Iita seurasi perässä eikä odottanut. Loppu rata meni taas ihan ok. Kuin ihmeen kaupalla saatiin kasaan 70p eli tulos!

Mestariluokan rata

25.5. laitetaan uutta putkeen ja katsotaan kuin käy. Hilmalle haettaisiin koularia ja Iitalle tulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti