perjantai 8. maaliskuuta 2013

Lahjattomat reenaa

Keskiviikkona pidettiin taasen ruokataukosulkeiset.

Hallintaa - Koira irti jo mennessä treenialueelle ja käskystä takaisin ennen kuin karkasi "mestarin" luokse.

Kyllä. Meillä on oma Mrs. Miyagi. ;)

Paikkamakuu - Häiriössä. Elli istui viereen, heitteli leluja, yms. Lelujen kanssa pylly nousi 5cm. Pysyi kuitenkin paikoillaan.

Luoksepäästävyys - Paljolla palkalla. Päästiin jo iholle. ;)

Luoksetulo - Pitkällä matkalla, lelut tiellä. Pienellä kierrolla tuli hyvin.

Luoksetulon pysäytyksiä - Uusi asia. Leikin varjolla pelkkä liikkeestä pysäytystä. Pysähdykset teräviä.

Torstai oli treenivapaa ja Iita pääsi mummin kanssa ulkoilemaan ja kyläilemään papan luona. Allekirjoittanut kävi "varalapsen" kanssa eläinlääkärissä hakemassa rokotuksia.

Tänään oli taas treenipäivä.

Paikkamakuu - Häiriössä taas. Elli teki enkelin parkkipaikalle ja lauloi makkaralaulua. :D Hyvin pysyi Iita maassa. Lisäksi häiriönä käytettiin narupalloa, mutta siihenkään lankaan Iita ei mennyt. Nyt uutta häiriötä keksimään.

Sivulletuloja - Eri kulmista sivulletuloja. Vähän joutui koirakin käyttämään päätään, mutta perusasennot löytyi kyllä hyvin.

Kontaktin pitoa - Elli huuteli käskyjä ja minä palkkasin Iitaa kontaktista. Hyvin pysyi. Siitä siirryttiin "valmis" -käskyyn jossa vahvistettiin lisää kontaktin pysymistä. Siitä seuraavaksi liikkurointia "onko ohjaaja valmis?" "valmis" "liikkeelle mars" pari askelta ja palkka. Todella hyvä.

Luoksetulo - Häiriössä tämäkin. Elli häiriköi meidän välissä ja kerran Iita menikin halpaan. Toisella kertaa ei lähtenyt Ellin perään, mutta ei tullut ensimmäisestä kutsusta luoksekaan. Muuten hyvä.

Nyt Jyväskylä vaikenee, mutta vain hetkeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti