torstai 2. kesäkuuta 2016

Terveystarkastus osa II + vähän muuta

Maanantaina 23.5. meillä oli demopäivä Hankasalmella. Hilma esiintyi koirakatrillissa esittäen arkitottelevaisuutta. Tehtiin ryhmässä Leijonakuningas teemalla (musiikkia unohtamatta!) hienoja katrilli kuvioita. Lisäksi katrilliin kuului paikalla makaaminen, kun muut pujotteli ohi. Hilmaa en vielä yksin uskaltanut jättää, mutta hienosti tyttö pysyi maassa. On se vaan viisastunut!


Iita esitti tokoa. Ensin oli liikkeestä maahanmeno mikä ei tuottanut ongelmia vaikka se tehtiinkin ryhmässä. Sen jälkeen oli luoksetulo, jossa joka toinen koira kutsuttiin luokse yhtä aikaa toisten jäädessä paikalleen. Siinä Iita teki pakollisen vilkaisun sivulle. Lopuksi vielä nouto mikä oli taattua Iitaa. Täydellä riehalla kapulan kimppuun ja nätti palautus.


27.5. Iita pääsi mummille hoitoon ja Hilma ukolle. Molemmat olivat ikävöineet vaan minkäs teet, kun mamma joutui (lue= pääsi) kurssille. Sain todella paljon oppia ja oli hieno huomata, että tietoa olikin jo, kunhan sen sai esiin kaivettua. Tästä lisää jahka "valmistun".


Maanantaina alkoi Hankasalmen Kennelkerhon kurssit. Olin apuopettajana ja ai, että miten hienoja koirakoita meillä on koko kesä aikaa seurata! Innolla odotan mitä kaikkea pääsenkään kokemaan. Tytöt saivat kurssituntien jälkeen vähän tehdä töitä ja rallatella irrallaan sekä uida.


Tiistaina oli Hilman terppatarkki vol. 2. Vuorossa oli lonkat ja kyynärät. Kyynärät näytti hyvältä, mutta lonkat aavistuksen eriparilta. Saa nähdä mitä lopputulos on. Hilma oli kyllä reipas tyttö. Se pesi lääkärin naaman, ei huomannut piikkiä ja sammui nopeasti. Herääminen oli vähän toinen juttu, kun ei olisi millään jaksanut!


Tänään oltiin Mirvan kanssa treenaamassa. Iita teki ensin seuraamista ja hyvänmielen sellaista ja vieläpä hyvin. Lisäksi Iita teki paikalla oloja joka asennossa.
Hilma teki ensin seuraamista ja myöskin paikallaoloja. Seuraaminen vaatii edelleen työstämistä, mutta on se hetkittäin hienoa.
Iita teki toisessa setissä rally-tokoa. Hankalia kylttejä ja minulle hankalia. Ilme oli hyvä ja Iita tekee jos annan tilaa. Tilan puuttuessa liikkeet jää vajaiksi.
Hilma teki toisessa setissä tokon hyppyä ja luoksetuloa. "Note to self!"; Pilko Hilmalle asiat vielä pienempiin osiin! Ja oikeasti se agility voisi olla se Hilman juttu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti