maanantai 25. heinäkuuta 2016

Agilitya ja metsäretki

Lauantaina pidettiin kennelkerhon esitys Niemisjärven kylätapahtumassa. Porukkaa tuli paikalle oikein mukavasti katsomaan mitä meillä oli näytettävää. Mukana Iitan ja minun lisäksi oli Eeva Tyynen ja Lyylin kanssa ja Viivi Nanan kanssa. Esitettiin agilityä ja tokoa. Lisäksi Iita esitteli temppujaan. Kaikilla meillä oli hauskaa ja koirat toimivat hyvin. Iita oli oikea sirkuskoira ja temppuili sitä enemmän mitä enemmän ihmiset nauroivat ja taputtivat. On se vaan epeli. Eräs mies jopa tunnisti sen vielä lapinkoiraksi.


Lauantain agilityrata

Sirkuskoira
Lisäksi toimin tapahtumassa lapsi & lelukoira -kilpailun tuomarina. Tehtävä oli yhtä aikaa kunnia ja kamala kokemus. Kenenkään mieltä en halunnut pahoittaa ja mielelläni olisin sijoittanut kaikki voittajiksi. Jokainen sai kuitenkin palkintoja ja uskon kaikille lopulta jääneen hyvän mielen.


Sunnuntaina eli eilen lähdettiin aamulla tyttöjen kanssa Saukkolaan. Oli sovittu marjastusreissu siskoni kanssa. Mukaan lähti myös mummi ja siskoni mies. Plus tietysti liuta koiria. Iita ja Hilma saivat serkkutytöt Sissin ja Minnin seurakseen. Kaikki koirat saivat olla irti ja kaikki pysyivät porukassa mukana. Hilma etsi kaikki kuraojat ja Iita nautti uudessa turkissaan juoksentelusta. Mustikoita kerättiin ja kaikki tytöt söivät mustikoita ja nauttivat metsässä olosta. Kiitos Saukkolan porukalle taas!


polku metsään

Iloiset reissulaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti