lauantai 30. heinäkuuta 2016

Möllirallyt

Tiistaina mentiin hetken mielijohteesta Iitan kanssa mölliralleihin. Ensin en ajatellut mennä, mutta sitten mietin, että mitäpä siinä häviää ja pakko sitä avointa luokkaa on jossain kokeilla.

Päivä oli todella kuuma ja kehä pieni. Hilma sai viettää aikaa häkissä auton luona ja Iita odotteli kontissa kontti auki. Molemmille pidin huolen runsaasta veden saannista. Iitan kanssa vähän tein juttuja ennen omaa vuoroa ja kuvailin muita koirakoita. Hienoa oli seurata seuramme (Hankasalmen Kennelkerho ry) rally-toko kouluttajan Mervin ratoja Lilin ja Maltin kanssa sekä yhden urhean kurssilaisemme Pipsa ja Pipan sijoittumista ensimmäisessä möllikisassaan!

Iita oli luokassaan neljäntenä. Ehdin katsoa vähän edeltäviä koirakoita ja koota ajatuksiani. Iita oli taas vähän muissa maailmoissa kehään mentäessä. Ensimmäinen tehtävä menikin pieleen omasta virheestäni. Unohdin ensimmäisen perusasennon ja uusin kyltin tajutessani virheeni. Toisella kyltillä ("saksalainen") Iita haisteli kylttiä, mutta en viitsinyt enää uusia. Kyltti oli osittain pensaan alla ja aiheutti haistelun ymmärrettävästi.


Loppurata meni paljon paremmin ja lopputulos oli 94p ja 1. sija!


Olin kyllä todella ylpeä pienestä epäpörröstäni. 

Hilman kanssa tehtiin vielä huvin ja urheilun kannalta juttuja ennen kotiin lähtöä. 

Eilen käytiin Viivin luona treenaamassa Pikikuonon kennelillä. Mukana oli vain Hilma joka oli jäänyt aavistuksen vähemmälle tekemiselle. Hilmalle paikassa oli todella paljon hajuja ja jo pelkkä huomion saaminen oli työn takana. 

(Rally-toko kuvista kiitokset Jenny Rautiainen ja Marja-Leena Kääpä!)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti