sunnuntai 7. elokuuta 2016

Tuotetestaus!

Alku kesästä yhteistyökumppanimme Faunatar lähetti meille testattavaksi DogArmor -PanssariPedin.

Materiaali on hyönteisiä torjuva ja nujertava, koska se on käsitelty permetriinillä. Kangas oli suhteellisen ohutta. Helppo ottaa mukaan eikä hiosta isompaakaan karvaturrikkaa.

Meillä peti sijoitettiin lattialle ja Iita omi sen heti itselleen. Se tykkäsi makoilla siinä pieniä hetkiä kerrallaan. Tarkoitus oli erityisesti testata toimivuutta punkkeja vastaan. Pedin tehosta en osaa varmaksi sanoa. Punkkeja ei ole ollut, mutta ollaanko vain vältetty punkit vai toimiko peti?

Iitan iho-oireiden jälkeen jouduin ottamaan pedin pois käytöstä. Tulehtunut iho ei houkutellut käyttämään mitään mikä voisi aiheuttaa lisää oireita. Mistäs minä tiedän olisiko peti mitään aiheuttanut tai pahentanut, mutta minimoin riskit.

Koska varsinaista mielipidettä en osaa nyt oikein käytöstä muodostaa listaan vain plussat ja miinukset.

Plussat:

+ Kevyt  
+ Pestävä
+ Suhteessa edullinen
+ Helppo käyttöinen
+ Hajuton
+ Käy monelle koolle
+ Torjuu punkit?

Miinukset:

- Ei pysy lattialla paikallaan
- Torjuuko punkit?
- Väri vaihtoehtoja ei ole
- Permetriini ei sovi kissoilleIita omi DogArmorin itselleen. 


Plussaa siis huomattavasti enemmän, mutta koska mitään varmuutta mistään ei ole, suosittelen kuitenkin kokeilemaan. Jos koiralle ei käy niskaan laitettavat nestemäiset karkoitteet tai punkkipannat, osta tämä ja testaa. Hilmakin makoili peitteellä eikä saanut mitään oireita eikä tosiaankaan yhtään punkkia ole löytynyt. Kokeilemisen arvoinen siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti