lauantai 22. elokuuta 2015

Väsytystaktiikka

Torstaina vein tytöt pitkästä aikaa juoksemaan irrallaan. Nyt riitti hihnassa laamailu, kun Iitan tassukin näytti niin hyvältä. Tiedossa oli kyllä Iitan juoksut, mutta luotin siihen, että ei siellä muita kuitenkaan ole.
Tytöt ottivat ilon irti ja juoksivat sydämensä kyllyydestä. Iitalla tosin petti kunto joka kielii vähän siitä, että se pyörä olisi saatava kuntoon ja päästävä rullaamaan.

Peto on irti!


Nenän kun saa maahan, häntä nousee ylös. :D

Pullero pallero lapinkoira

Puhtaat mallit.

Ai kotiin? En varmana lähde!

Eilen otin Hilman matkaan ja lähdettiin Jyväskylään moikkaamaan shelttipoikia. Hilma pääsi leikkimään Zorron, Rockyn ja Rambon kanssa Huhtasuon uuteen koirapuistoon ja samalla minäkin pääsin katsastamaan tämän uuden paikan. 
Hilma rakastui Rockyyn ja kaikilla koirilla tuntui olevan hauskaa. Hilma jopa osasi varoa sokeaa Zorroa vaikka pelkäsin taas etukäteen pahinta.

Hilma ja Rocky

Hilma ja Rocky

Hilma ja Rambo

Hilma ja Zorro

Rambo, Hilma ja Rocky

Tänään päivän teema taisi olla uinti. Tai väsytys. Tai molemmat! :D 
Lähdettiin Pian ja lasten kanssa koiria juoksuttamaan. Hilma sai seurakseen suomenlapinkoirat äiti Riskan ja Netan. Tytöt pistivät parastaan ja juoksivat ensin motocross radalla innoissaan. Keskeltä rataa löytyi joku tunkkainen pikku lampi jossa koirat viilensivät itseään ja matka jatkui. Näin meni vajaa tunti jonka jälkeen lähdettiin vielä uittamaan koiria. Saatiin lainata erästä mökkirantaa ja kaikki halukkaat pääsivät nauttimaan viileästä vedestä. 
Hilma ui ja paljon! Se oli kuin pieni piisami vedessä, täysin elementissään. 
Lopulta, kun noin kolmen tunnin jälkeen päästiin kotiin, meillä oli vihdoin väsynyt koira! Ja on ollut koko illan. Kiitos siis väsytyskomitealle!

Riska ja Hilma

Hilma ja Netta

äiti ja tytär

Hilma ja Netta

Pörröt ui

Pikku vesikirppu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti