torstai 2. helmikuuta 2017

Vauhdikas alku vuodelle

Tuntuu, että aika lentää siivillä enkä saa mistään kiinni. Yritetään nyt kuitenkin ja päivitellään vähän meidän kuulumisia..

Hilman kanssa oli tarkoitus aloittaa Haukkuvaarassa rally-toko alo/avo ryhmässä, mutta ryökäle aloitti juoksut. Siispä Iita pääsi paikkaamaan Hilmaa. Iitan kanssa on välillä sujunut hyvin ja välillä huonosti. Oma jännittäminen valmennuksissa häiritsee Iitaa paljon ja se tuntuu lamaantuvan välillä täysin.

Kotona ollaan harjoiteltu omaa seinäkalenteria noudattaen oikealla puolella seuraamista ja voittajan kylttejä Iitan kanssa ja Hilman kanssa alokasluokan kylttejä ja seuraamista ilman apuja. Kotona tietenkin kaikki sujuu hyvin ja nyt se hyvä pitäisi siirtää muuallekin.

Iitan kanssa ollaan myös käyty Haukkuvaarassa Hankasalmen Kennelkerhon vuorolla treenaamassa ja enimmäkseen tokoa. Merkinkierto on edelleen vaikea ja samoten ruutu tökkii. Siksipä tilasinkin omia tarvikkeita juuri tuota lisäharjoittelua varten Lemmikkitukusta.

Iita kävi pyörähtämässä Kiva koirakansalainen -testissä ja suoritti sen hyväksytysti läpi. Mieli oli oikein hyvä, koska tuotakin testiä jännitin enemmän kuin laki sallii. Omalle jännitykselle olisi jotain tehtävä!


Itse kävin kuuntelemassa hajutyöskentely -luentoa mielenkiinnosta. Pieni innostus ehkä nosti päätään, mutta katsotaan tuleeko koskaan meidän valikoimaan. Samoten kävin katsomassa koiratanssikilpailuja ja se oli mielenkiintoista. Ehkä sitäkin joskus kokeillaan, ei tiedä.

Iitan kanssa kävin myös toko avoimenluokan kisamaisessa treenissä ja noh.. Onhan siinä tekemistä. Hyviä asioita oli paljon. Esimerkiksi liikkeiden välit pysyi kasassa ja ns. vanhat liikkeet olivat muistissa. Jäävissä selkeästi arpoi eikä kuunnellut. Kaukoissa seurasi enemmän liikkuria kuin käskyjä. Uusista liikkeistä ruutu ja merkinkierto olivat sievät perusasennot ja hännän heilutus. Niihin siis lisää treeniä. Tarkoitus olisikin vasta rally-tokon piirimestaruuksien (kesäkuu) jälkeen miettiä tokossa kisaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti