maanantai 13. helmikuuta 2017

Vuoden eka match show

Pitkästä aikaa päätin, että oli aika palata jonkinlaisiin näyttelykehiin. Pajatiellä järjestettiin lauantaina match show ja ajattelin ottaa molemmat tytöt mukaan. Halli ei ole kovin iso joten vähän mietitytti tila, mutta toisaalta luotan omiini näissä ahtaissa paikoissa.

Sain tytöt häkkiin lähelle ovea nurkkaan. Juuri sopiva paikka meille. Tytöt ottivat rauhassa ja lepäsivät. Tunnistivat myös Köpin (treenikaveri leonberg) eivätkä sanoneet mitään, kun Miina ja Köpi seuraan lyöttäytyivät. Hilma murisi joillekin koirille joiden omistajat olivat typeriä ja koiriensa nenän häkkiin kiinni työnsivät.

Paikalla kumpikin toimi hienosti. Jopa ketynä toiminut äitini ihmetteli miten hyvin ne tuollaisissa paikoissa toimivat.

Molemmat tytöt olivat isoissa aikuisissa ja tietysti peräkkäisissä pareissa. Ensin menin Iitan kanssa ja muistin miksi en sen kanssa mätsäreissäkään käy. Se ei seiso ja jos seisoo, seisoo korvat luimussa katkarapuna kun ei ole kivaa. Saatiin sininen nauha ja vaihdoin koiran.

Hilma oli elementissään. Sillä oli oikeasti kivaa ja oltiin yhdessä tekemässä. Tuomarin kommentti olikin: "Tällä koiralla on kivaa." Siihen ollaan tähdätty. Hilma myös seisoi hienosti ja juoksi nätisti. Hilma sai punaisen nauhan.

Iita käteltiin pihalle muistaakseni ns. 5. Ja Hilma sijoittui pun. 4.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti