sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

ShowlinkPets -lemmikkimessut 25.-26.3.

Viikonloppu vierähti lemmikkimessuilla edustustehtävissä.

Lauantaina mentiin aamulla paikalle päivystämään kennelliiton suomalaisten rotujen standille. Mukana oli siis Hilma ja Mörri sekä suomenajokoira ja suomenpystykorva.
Todella moni kävi koiria rapsuttelemassa ja juttelemassa. 11.30 oli suomalaisten rotujen esittely areenalla. Juoksutettiin koiria yleisön edessä ja annettiin pieni haastattelu. Mukavaa oli ja kiva oli tavata myös kasvattaja pitkästä aikaa.

Mörri ja Hilma (taustalla ajokoira)

Mörri ja Hilma

Hilma oli illalla todella väsynyt kaikesta huomiosta. Lepo teki kuitenkin terää ja sunnuntaina suunnattiin taas paviljonkiin. Tällä kertaa ei erillistä esittelyä ollut, mutta olimme rapsuteltavana jo tuttuun tapaan. 

Hilma, Oiva ja Heta

Hilma ja Oiva

Heta, Hilma ja Oiva


Hilma yllätti taas ihanalla positiivisella asenteellaan. Se jaksoi olla reipas. Lähestyi rauhassa niitä jotka aikaa tarvitsivat, rakasti estoitta kaikkia, kesti lapsilta aivan kaiken, ei pelännyt liikuntarajoitteisten apuvälineitä. Hyvin avoin ja ihana koira joka sai kehuja enemmän kuin ikinä. Minun pieni rakas musta muru!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että kotimaiset rodut saavat huomiota. Ja mahtisjuttu, että päivä meni kivasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä etuoikeutettu, että sain olla paikalla edustamassa. Ja todella hienoa oli nähdä muutkin kotimaiset rodut esille. Hieno tämä juhlavuosi. :)

      Poista