maanantai 25. elokuuta 2014

Alkukantainen ruoan metsästäjä ja pienet iltatreenit

Tänään painelin töiden jälkeen Lemmikki & Tarvike Karvakorvat -liikkeeseen etsimään Iitalle ruokaa. Mukaan tarttui näin alkajaisiksi 2,5kg sika-nautaa. Nyt olisi tarkoitus kokeilla saadaanko sekä koiran nälkä, että paino kuriin. :D Kaikkea muutakin oli tarjolla ja täytyy kiittää juttutuokiosta mukavaa myyjää.

Illalla käytiin lenkin yhteydessä tekemässä pieni treeni. Otettiin perusasentoharjoituksia. Ensin ihan vain odotin, että Iita itse tarjoaa perusasentoa ja sitähän ei tarvinnut odottaa. Se tuli heti. "Mitä tänään tehdään?!" Jatkoin harjoitusta luoksetuloa mukaillen. Välillä perusasento jäi ja niin jäi palkkakin. Jätin Iitalle mahdollisuuden ajatella itse, miksi palkkaa ei aina tulekaan. Lopulta se alkoi tulemaan kovinkin terävästi ja siihen päätin lopettaa harjoituksen. Siitä on hyvä jatkaa.
Lisäksi harjoiteltiin kaukokäskyjä ja palkkailin vaihtojen eri vaiheissa. Välillä ekasta istumisesta ja välillä koko sarja läpi käyden. Niin, että jäisi kuva, että koskaan ei tiedä millon palkka tulee. Vaihdoissa ei ollut mitään ongelmia. Ei edes pidemmällä matkalla.
Edelleenkin siis treeniä häiriössä ja liikkuroituna. Rutiinia lisää.

Nyt heittäisin haasteen mahdollisille lukijoille. Joidenkin tietojen mukaan täällä joku käy välillä pyörähtämässä ja pyytäisinkin nyt lukijoilta mielipiteitä, kehitysideoita ja mahdollisia toivepostauksia. Kertokaa siis mitä haluatte tietää ja mikä kiinnostaa! Haaste on heitetty!

p.s. Huomenna mennään ensimmäistä kertaa hierontaan. Siitä lisää luvassa huomenna. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti