lauantai 29. joulukuuta 2012

Ei lopu kulumalla..

Nimittäin virta koirasta! Alkaa tuntua jo ihan toivottomalta tämä eläminen, kun yhdessä on virtaa aina vaan. Tulikin uusia nimiä Kermitin ja perus Iitan rinnalle: Duracel-pupu, loppumaton luonnonvara, ikiliikkuja..

Joulu aattona käytiin vielä Iitan ja Topin kanssa metsässä. Ja voi sitä riemua. 
 
Joulupäivänä lähdettiin siskoni luokse ja Iita pääsi mukaan. Eihän sitä voinut kyydistä jättää, kun Iitaahan sitä nimenomaan kylään odotettiin. ;)
 
Iita tuli taas ihan suht hyvin toimen pienempien tyttöjen (Sissi ja Minni) kanssa. Minni oli edelleen sitä mieltä, että iso koira on kuolemaksi, mutta jotain edistystäkin oli huomattavissa. Enää ei alkanut se vimmattu rapsutus stressin puhjetessa ja uskallettiin tulla jo vähän haistelemaankin omatoimisesti isompaa koiraa.
 
Ihanaa oli seurata, kun kummityttöni leikki Iitan kanssa lattialla ja leluna toimi pieni luu. Jokseenkin hieno tunne, kun huomaa, että on jossain asiassa onnistunut. :)
 
Tapanina otettiin rauhassa kotona. Torstaina alkoikin työt ja ollaan tehty tylsiä hihnalenkkejä pari päivää tässä ihan hoodeilla. Kohta otetaan tokokamat mukaan ja lähdetään Topia vielä moikkaamaan. Topilla oli ollut vähän vaikeata siellä joten teen ilkeänä kouluttajana paluun. :D Nyt siis Siwaan ostamaan nakkeja paketti ja kohti vuoden viimeisiä treenejä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti