lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulun alus juttuja

Kuluva viikko on mennyt aika pitkälle vain oleskellessa. Mitään ihmeellistä ei olla tehty. Treenit on jätetty taka-alalle. En osaa sanoa kuinka pitkäksi aikaa. Ulkoiltu on normaaliin tapaan, mutta siihen se on jäänytkin.

Keskiviikkona Iita oli ruokataukoni aikana tehnyt omia askartelujaan. Palasiksi oli mennyt tyhjä kirjekuori, kalenteri ja tussi. Kaikki tämä vain siksi, että en tullut normaaliin tapaani kotiin syömään.

Tänään päästiin Lykyn kanssa hiekkakuopalle juoksemaan. Ensimmäinen yritys meni pieleen, kun tiellä ohi juoksi hevonen ja Lykyllä pamahti vietit niin päälle, että olisi ollut vain typerää päästää se siellä irti. Vaihdettiin siis paikkaa. Mentiin samaan paikkaan missä aiemminkin käytiin koiria juoksuttamassa. Tällä kertaa koirat leikkivät keskenään ja kävivät kyllä metsän puolellakin juoksemassa. Lunta oli ihan kivasti ja koirat muistuttivat lähinnä delfiinejä loikkiessaan hangessa.
Meitä ihmisiä lähinnä palelsi. Varpaat meni täysin jäähän ja liikkuminen hangessa oli haastavaa. Ainut joka todella taisi nauttia olostaan oli Iita. :D

Kiitokset taas Tialle ja Ristolle!

Huomenna suunnataan Iitan kanssa veljeni luokse katsomaan Topia ja viettämään joulua sinne perheen kesken. Jos hyvin käy, voin saada vielä joulukuvan tännekin otettua. :D Viime tippaan menee, mutta niinhän kaikki minulla tuppaa menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti