sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Tokoilua

Eilen käytiin Tian ja Lykyn kanssa lumisessa metsässä. Lähdettiin jo puoli kahdeksan aikaan tarpomaan ja kyllä oli mukavaa. :)

Tänään meillä oli Keski-Suomen Kennelpiirin nuorten koirien tokoringin pääsykoe. Allekirjoittanutta jännitti ihan pirusti koko homma ja se kyllä näkyi suorituksessa. Ensin tehtiin kaikki yksilöliikkeet. Meillä oli aikaa seurata toisten suorituksia ja touhuta omia, kun startattiin vasta numerolla 14. Joku oli kyllä jäänyt poiskin.
Oma vuoro meni kyllä ihan ohi, kun jännitys nousi niin huippuunsa, että lakkasin hengittämästä ja meinasi taju lähteä. :D Iita oli loistava! Se ei välittänyt jännittämisestä eikä osannut olla muuta kuin oma iloinen itsensä.

Seuraaminen taluttimetta: Taisi se seurata.. Ensin ainakin otti ja lähti menemään kunnes korjasi sivulle itse. Loppu meni ihan ok. Pomputtamaan rupesi, kun kierrokset nousi, mutta muuten hyvä.

Luoksetulo: Tulihan se. :D

Nouto: Iita odotti ehkä sekunnin, kun olin kapulan heittänyt ja ampaisi ennen käskyä omatoimisesti hakemaan ja palasi nätisti perusasentoon jossa odotti kunnes sain ottaa kapulan pois. (Siihen nähden, että pari viikkoa sitten meillä ei ollut minkäänlaista noutoa, niin tämä oli hieno!)

Liikkeestä maahanmeno: Seurasi nyt ilman sen kummempia ennakointeja ja meni maahan. Pysyi myös maassa hyvin.

Paikkamakuu: Tehtiin toisessa ryhmässä tokavikana koirakkona. Varmistelin paikalla oloa (ehkä turhaankin). Pysyi hyvin, tosin nousi ennen käskyä.

Ainakin tuntuu siltä, että kummallekin jäi hyvä maku. Iitaa ei tuntunut haittaavan palkatta jääminen ja saihan se nakkia suoritusten jälkeen.

Nyt vain odotellaan millaista palautetta saadaan. Mitään meille ei vielä kerrottu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti