perjantai 14. joulukuuta 2012

"Kenraaliharjoitus"

Eilen Iita vietti päivää maaseudulla hangessa riekkuen.

Tänään käytiin tokoilemassa viimosen kerran ennen sunnuntain koitosta. Koitos ja koitos. Me ollaan se "jäniskevennys" :D Yksin on kiva treenata, kun ei yhtään tiedä onko se sielläpäinkään. Lisäksi joku tauno oli jäädyttänyt meitin kentän ihan kynnöspelloks. Iitasta toki oli kiva kaivaa jäätä..

Paikkamakuu: Uhmasin kaikkea ja jätin tekemättä. :D

Seuraaminen: Tehtiin normaalia pidempää pätkää. Hienosti meni. Jotenkin vaan tuntuu, että koira jostain syystä välillä tuppaa painamaan. Enkä tiedä miksi. Ikinä ei ole ennen sitä tehnyt. Ennen se vaan irtosi. Mentiin hidasta ja juostenkin. Kaikki ok. Palloa palkaksi.

Liikkeestä maahanmeno: Tällä kertaa ei jäänyt seistä pönöttämään "seuraa" -käskyn saatuaan. :D Eli seurasi hyvin ja seuruutinkin normaalia pidempään, kun tuppaa ennakoimaan käskyn. Meni mielestäni maahan nopeasti.

Luoksetulo: Tulihan se. Kauhiaa sutimista vaan, kun alusta oli liukas. Hyvin kuitenkin yritti.

Nouto: Minä en sitten tykkää. Mutta jos pari viikkoa takaperin koira ei osannut noutaa, niin nyt se lähtee reippaasti hakemaan ja tuokin ihan nätisti sivulle perusasentoon asti kapulan. Pitää, kunnes käsi osuu kapulaan. Eli ongelmana edelleen pito ja muutenkin pientä viilausta on. Mutta nyt se on kummankin mielestä kivaa. :)

Nyt koitetaan kumpikin nukkua yö ja lähdetään aamulla Lykyn ja Tian kanssa metsään rentoutumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti