torstai 13. joulukuuta 2012

Syksyn sävel on valovuosia jäljessä oleva blogi..

Mistähän sitä lähtisi tätä kaikkea purkamaan. Piti oikein kalenteri ottaa naaman eteen, jotta tietäisi mistä ollaan jäätetty kertomatta. :D

Pe 6.7. Käytiin toisella mökillä pyörähtämässä, mummoa ja pappaa morjenstamassa. Iita ui joessa koko ajan ja sai leikkiä Topin (kiinanharjakoira) ja Lyylin (pk collie) kanssa.



Iita ja Lyyli

Iita ja Lyyli

Iita ja Topi

Iita, Lyyli ja Topi


Iita joella

Majava :D

Vesileikit on kivoja
Su 8.7. Lähdettiin Ellin ja karjakoirien kanssa lenkille ja makkaranpaistoon. :D Koirat sai kaikki juoksennella vapaana ja Iitakin oli aika mukavasti kuulolla. Iita kävi vähän väliä uimassa, nyt kun kerran osaa jo uida. Melkoinen vesipeto siis. Hienoa oli nähdä kuinka kivasti Iita ja sen kakkos poikaystävä Mio tulivat toimeen keskenään. <3



Mio, Iita ja Katla

Pe 13.7. Mentiin porukalla isäni luokse Havumäkeen (Joutsa). Mukaan lähti siis Tia ja Lykky, koska lauantaina oli tarkoitus mennä Leivonmäen näyttelyyn aiheuttamaan vähintäänkin pahennusta. :D
Perjantaina vietettiin aikaa koirien kanssa pellolla, jossa Lykky sai juosta sydämensä kyllyydestä ja Iita löntystää perässä. :D Käytiin myöskin uimassa ja saunomassa illalla.



 
 

La 14.7. Oli vuorossa Leivonmäen Ryhmänäyttely. Iita pyörähti kehässä ensin saaden tuomarilta arvosanan JUN H. Lykyn vuoroa odoteltiin innolla. Lykky saikin parhaan mahdollisen arvostelun ollen NUO ERI1 ROP SERT. Oltiin kyllä kaikki onnellisia siitä!



Iita kehässä

Lykky kehässä <3
 
 
20.7. Osallistuttiin vääränrotuisina Karjakoirien kesäpäiville Ellin luona. Ei kyllä kuuluttu joukkoon ollenkaan. :D Tokoiltiin illalla ja siinä se sitten olikin. Minä en osannut ja koirakin oli ihan kuutamolla. Mitä pienistä..


Katjalle kiitos kuvista!

Tiimiverkkarit..
 
Elokuussa pyörähdettiin Kuopiossa Sawo Show:ssa. Kiitos Marjolle vielä seurasta ja kyydistä. :D Iita kävi perjantaina kehässä JUN H arvoisesti. Ei tuomari-setä pitänyt. Mukana menossa oli perjantaina myös lapinkoirat: Dagolas Yönsydän "Hertta", Ikuisesti Aika Yllätys "Hilla", Jäkäläkummun Palsamilla "Tara", Jäkäläkummun Tandemilla "Titta", Jäkäläkummun Rin Tin Tin "Reino" sekä Jäkäläkummun Ääkennääpä "Elvi". Osa kokoonpanosta lähti takaisin kohti Jyväskylää ja Elvikin illan tullen kotiinsa hotelli majoituksesta. Meille jäi viikonlopuksi neljä koiraa eli Iita, Hertta, Hilla ja Reino.
Lauantaina Iita ehkä hieman yllätti kehässä ollen JUN EH4. Niin hieno lopetus tämän vuoden näyttelyille. :)
Koko viikonloppu meni koiraporukalla hienosti. Oli oikein mukava kokemus.
 
<3

Takaa eteen: Hilla, Hertta, Riska ja Iita. (kuvannut: Pia Kauha)
 
 
Lokakuussa Iita kävi Minnan ja Pian mukana lonkka- ja kyynärkuvissa. Tulokset olivat hyvät B/B ja 0/0. :) Kiitoksia vielä sisarusten omistajille avusta!
13pv käytiin Iivanan kanssa ekaa kertaa osallistumassa möllitokoon. Iita oli oma innokas itsensä pysyen kuitenkin kivasti hanskassa. Sijoitusta ei tullut, mutta oltiin möllitoko möllialokas luokan iloisin pari. :D Ei uskoisi millään.
 
 
Nyt ollaan syksy treenailtu ja lenkkeilty. Kiitos lenkkiseurasta äitille, Saanalle sekä Tialle! Lisäksi suuri kiitos äiteelle joka on ollut isona apuna nyt, kun meidän lauma pieneni parilla jäsenellä. Kepo ja Vilma muuttivat pois. Kiitos myös Tiimiverkkareille, Minnalle ja Elinalle vierailusta!
 
Aava, Iita, Tara, Titta ja Reino (kuvat: Minna Rummukainen)

Iita, Reino ja Titta. Kuka ei kuulu joukkoon?

Äiti ja lapset. :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti