torstai 22. lokakuuta 2015

Heijastin valistus!

Pakko oli tulla kirjoittamaan pieni valistusteksti näihin pimeisiin iltoihin liittyen. Käyttäkää ihmiset heijastimia ja muistakaa se koirakaverinkin näkyvyys. Meitä vastaan tuli illalla kaksi ihmistä. Toisella oli rattaat ja toisella koira. Minä en nähnyt pimeydessä mitään ja oltiin sentään tiellä jossa on katuvalot. Epäilykseni jostain edessä olevasta heräsi, kun Iita alkoi tuijottamaan eteenpäin. Seuraavaksi näin valkoisella kuosilla varustetut lastenvaunut, sitten ihmiset ja viimeisenä koiran joka siinä vaiheessa jo kuuluikin.

On todella tärkeää näkyä liikenteessä. Tässä tyttöjen tyylinäytettä. 
Iitalla on päällä Hurtan pinkki sadetakki ja kuten ilmeestä näkee, Iita ei ole tilanteeseen tyytyväinen. Iitalle sadetakki kuitenkin riittää, koska se on sellainen siisti sipsuttaja.

Hilmalla taas on kuvissa Hurtan kurahaalari. Iitalta peritty ja istuu kuin hansikas.

Sen lisäksi, että näissä tuotteissa on heijastimia, suojaavat nämä myös kuralta ja sateelta. Kuivankelin käytössä tytöillä on heijastinvaljaiden lisäksi heijastinliivit.

Itse olen normaalisti varustautunut takilla jossa on heijasimet hihansuissa, heijastin roikkuu takinhelmassa ja yksi heijastin on kietaistu jalan ympärille.

Näkyillään ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti