sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Vapaus käteen jää!

Viikonloppu! Meillä oli auto käytössä joten päästiin lauantaina tyttöjen kanssa irti riekkumaan. Isäntä lähti mukaan ja kelikin oli mitä mainioin. Perinteiselle paikalle ei voitu jäädä, koska hirvimiehet olivat liikkeellä. Meinasin jo heittää kirveen kaivoon ja ajaa takaisin kotiin, mutta pidin pinnani.

"Minähän päästän ne koirat juoksemaan."

Etsittiin toinen paikka ja kuunneltiin hetki.. Täysin hiljaista. "Lupa!" ja niin lähti kaksi iloista koiraa suorastaan lentoon.

"Mulle se pallo!"

Hilma juoksuttaa..

..ja harhauttaa.

Iita 4v 3kk

Hilma 13kk
Isäntä heitteli tytöille palloa ja lopuksi katsottiin vähän seuraamisia. Hilma oli tietenkin ehtinyt löytämään ojan itselleen missä oli hyvä ottaa kunnon mutakylpy. 
Iitan tekemisessä oli sitä intoa mistä minä pidän. Se teki iloisesti ja reippaasti. Hilmakin oli heti mukana, mutta voi rähmä, kun joku on opettanut koiransa poikittamaan. Hyi, tuhma ohjaaja!

Iita seuraa

Iloista tekemistä

Hilma seuraa. 
Ulkoilemasta lähdettiinkin Jyväskylään mummia viihdyttämään (HUOM! Muistakaa Hilman mutakylpy). Mummi ei ehkä ollut ihan samaa mieltä viihdyttämisestä, kun pyyhekäsittelynkin jälkeen sisälle kirmasi kaksi hiekkaista koiraa. Äitin luona käytiin puntarissa koko poppoo ja yllätys tuli Iitan kohdalla. Neiti oli laihtunut huimasta! Painoa pahimmillaan oli tammikuussa 18kg ja nyt vaaka näytti 13,8kg. Koiralla on varmasti paljon kevyempi olo. Hilma taas pysyy lukemissaan ja se on nyt 10,8kg.

Kiitos äitille vielä kahvittelusta ja huomenna teen yhteenvedon tämän päivän agilitykurssista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti