tiistai 27. lokakuuta 2015

Pöllömaisteri hallissa

Sunnuntaina meillä oli kolmas kerta agilitya ja se kerta oli Haukkuvaarassa. Kerta oli meille ihan ensimmäinen, kun Haukkuvaarassa oltiin. Halli oli lämmin ja puitteet siellä oli todella hyvät. Tykkäsin kovasti. Iitakin oli yllättävän rento eikä pelännyt mitään.

Sylikäännökset ja poispäin käännökset: Onnistuivat jo kivasti. Enää Iita ei ihmetellyt ohjausta vaan meni vauhdilla yli.

Kasikko: Oli edelleen haastavaa.

Okseri: Ei aiheuttanut mitään hämmennystä. Iita karkasi tarketille heti, kun sain sen sieltä pois.

Kontaktilaatikko: Oli haastava. Aiemmin ei oltu naksuteltu ollenkaan ja se oikean asennon löytäminen oli haaste ja palkkaaminen myös. Olin auttamatta hidas ja epäselvä koiralle.

Rengas: Ensin otettiin muutama hyppy irtorenkaalla ja siirryttiin oikeaan. Hyvin sekin hahmottui eikä ongelmia syntynyt.

Siinä olikin meidän treenit. Tuon enempää ei tuntiin saatu mahtumaan. Paljon jäi tekemättä mikä vähän harmittaa.

Iitan vire oli hurjan korkealla. Se puri molemmat peukaloni verille ja yhteen sormeen tuli hieno mustelma. Vähän jouduin sitä rauhoittamaan, mutta muutenhan sitä oli ilo katsella.

Edelleenkään en saanut kuvaajaa, koska aika oli kortilla.

Lopuksi pidettiin vielä kyselytunti(kaksi) ja oli puhetta mahdollisesta jatkosta tälle. Mikäpä olisi sen mukavampaa. Läksyjäkin tuli ja niitä on maisteltu. Sokkarit ja valssit pyöritellään tässä parin viikon aikana alulle ja Iita pääsee hierojalle tällä viikolla vielä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti