sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Lisää agilityä ja syksyn herkkuja

Perjantaina oli toinen kurssi kerta. Lähdettiin Iitan kanssa kaksin matkaan ja mikä parasta, omalla autolla!

Perjantai-iltana satoi mukavasti vettä ja kaikin puolin oli aivan harmaata. Mielikin oli vähän maissa vielä matkalla, mutta päätin jättää ikävät asiat autoon ja keskittyä vain olennaiseen.

Lämmittelyt: Samat kuin ensimmäisellä kerralla ja ne meni oikein kivasti.

Harjoituksina oli ihan yksittäiset hypyt erilaisilla ohjauksilla.

Hyppy: Itse olin polvillaan esteen siivekkeen kohdalla ja namitin ylityksistä.

Hyppy tarketille: Iita ei oikein irronnut. Se edelleen odotti käskyä/lupaa jota ei vain tullut, mutta avustaja sai vetoa tarkettia kohti.

Sylkkäri: Iita teki todella hyvin aina, kun osasin ohjata enkä lähettänyt koiraa lentoon tai ohi esteen.

Poispäin käännös: Todella vaikea. Jalat solmussa, kädet missä sattuu, ja pää jumissa. Tätä on kotonakin harjoiteltu, mutta en saa sitä vielä onnistumaan hypylle ohjaten.

Kasihyppy: Hypyn edessä seisoen pienellä liikkeellä koira yli ja ulkokautta kiertäen toiselle puolella, että koira suorittaa hyppyä kahdeksikolla.

Putki: Iita meni todella innolla putkeen ja saatiin monta hyvää toistoa. Ensi kerralla saa vähän vaikeuttaa.

Piemeys valtasi nopeasti Hangan lavan, mutta päästiin sieltä poiskin. Tehtävät oli mielekkäitä joskin vaikeita. Kivaa meillä silti Iitan kanssa oli.

***

Eilen saatiin koirille ja itselle herkkuja. Hirvipaisti meille palvelusväelle ja koirat saivat hirven sisäelimiä joista ajattelin askarrella treeninameja ja hirven luita joissa oli hyvin lihaa mukana. Tytöt haistoivat heti, että pakkaseen menee herkkuja ja lupasinkin alkuviikosta ottaa mattoja sivuun ja pitää herkkupäivän. Iso kiitos isännän veljelle! 

Kohta mennään taas. Tänään päästään Haukkuvaaraan kurssilla harjoittelemaan lisää tätä kiehtovaa ja ah, niin vaikeaa lajia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti