maanantai 13. lokakuuta 2014

Lisää pentuja ja tokoa

Lauantaina kävin katsomassa taas Jäkäläkummun H-pentuja. Hauskaa oli seurata pieniä vilperttejä. Vein niille muutaman lelunkin ja kyllähän niistä kinastelemaan päästiin. :D Aivan huippuja nuo pienet tenavat ja kyllä niistä hyvin näkee kenen kasvatteja ne on. 

Eilen käytiin Iitan kanssa kaksin treenaamassa Hangan lavalla. Treeni "ohjelma" näytti seuraavalta:

Ruutu - Löytyi todella hyvin alustalla. Näki, että sinne vietiin jotain ja vauhtia riitti, mutta malttoi painua maahan odottamaan vielä palloa. Hieno aloitus!

Seuraaminen - Hyvä fiilis jatkui. Edellisellä kerralla hukassa ollut kontakti löytyi ja vire oli aivan mahtava.

Paikkamakuu - Asento ei vieläkään pysy. Sitä korjasin välillä ja lopulta alkoi jo näyttää hyvältä. Tein muutaman lyhyen käväisyn piilossakin ja ilme oli aika hyvä. Iita seurasi koko ajan nenä eteenpäin mitä teen.

Ruutu - Hämäsin Iitaa, kun se oli ennen paikkamakuuta autossa. Kävin laittamassa alustalle namin, mutta en kertonut siitä. Ensimmäinen lähetys ja mitään ei tapahtunut. Toisella lähti etenemään, mutta pysähtyi melkein heti. Käskin takaisin ja avustin pikkuisen. Epäröiden juoksi vähän matkaa, pysähtyi ja lopulta valitsi juosta ruutuun asti ja sai namin lisäksi pallon perään.

Hyppy - Taas ihan kuralla. Täysin vinoon ja monta kertaa. Lopulta sain menemään suoraan ja istumisesta palkka. Joku sitä vetää vinoon vaikka siitä näkee, että se tietää mitä pitää tehdä. Onko se sitten juurikin sitä variointia?

Nouto - Ensimmäinen yritys ja juoksi hyvin kapulalle, toikin oikein kivasti, mutta jäi metrin päähän eteen istumaan ja sylkäisi kapulan melkein varpaille. Ei palkkaa vaan uusinta yritys. Nyt haki laiskasti, mutta palautti silmiään pyöritellen nätisti ja irroitti vasta käskystä.

Luoksetulo - Vauhtia löytyy, mutta se pysäytys. Ei toimi mikään. Vaatii edelleen tuotekehittelyä. Tehtiin lisäksi pientä treeniä narupalloa heittelemällä. Valeheitto, käsky takaisinpäin, pysäytys ja oikea heitto. Ja sehän toimii.

Treeneistä jäi kaikenkaikkiaan oikein hyvä mieli. Nyt katsotaan ehditäänkö huomenna vielä treenata ja sitten Iita lähteekin syyslomalle mökkeilemään mummin ja papan kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti