torstai 9. lokakuuta 2014

Ota iisii

Viime viikonloppuna PITI treenata.. Toisin kävi.

Tiistaina oltiin koulutuksessa Hangan lavalla. En osaa taaskaan sanoa mitä aina koiran päässä liikkuu, mutta nyt siellä ei tunnu paljoa liikkuvan. Jotenkin ei homma vaan luista. Tehtiin kaikki vuorotellen liikkeitä liikkuroituna ja ensin käytinkin tilaisuutta hyväksi ja pidin Iitaa paikkamakuussa. Ensin asento oli oikein hyvä, mutta sitten se taas lössähti.
Ensimmäisenä tehtiin seuraamista ja voi mitä kuraa.. Kuulema paikka pysyi hyvin, mutta kontaktia ei ottanut yhtään. Kurjuuksien kurjuus. Toisaalta.. se on aika perus Iitaa.
Seuraavaksi tehtiin jääviä. Liikkeestä maahanmeno oli säätöä. Meni hyvin maahan, mutta se loppu olikin historiaa. Ennakoi perusasentoa ja sekin meni seisomiseksi. Otettiin käskystä uusiksi ja se oli jo parempi, mutta nyt tuli loppuun "mato" -liike. Jotain: ylös - seiso - istu. Sitä otin vielä sivummalla uusiksi ja oli parempi.
Luoksetulo oli taas kysymysmerkki. Ei pysty sanomaan enää otetaanko pysäytyksellä vai suoraan. Tällä kertaa se oli suora. Ennakoi pysäytystä.
Loppuun muut otti liikkeestä seisomista ja hyppyä, mutta me otettiin nouto ja hyppy. Nouto oli "ihan kiva". Palautus tuli vähän haaveillen, mutta tuli loppuun asti ja luovutus oli jees.
Hyppy olikin sitten pellehyppy. Ensimmäisellä käskyllä vinoon ja korjasi itse juoksemalla takaisin perusasentoon. Toisella käskyllä vinoon ja hyppäsi takaisin. Kokeilin saada suoraan namin avulla. Eli heitin namin esteen yli pitkälle pari kertaa. Neljäs hyppy käskystä meni jo suoraan, mutta "istu" -käskyllä meni maahan. Käskin istumaan, mutta hyppäsi takaisin. Viidennellä kerralla sama juttu, mutta nyt sain sen lopulta istumaan ja palkattua siitä.
Itsenäisesti otettiin vielä kaukot ja ne oli ihan kunnossa.

Treenien jälkeen oli hyvä katsoa Poliiseja ja Severiä.


Keskiviikkona kävin katsomassa Jäkäläkummun Riskaabelin eli Riskan eli Iitan siskon pentuja taas. Pakkohan niitä on pallotella, kun tuossa melkein naapurissa ovat. :D Johan olikin lauma riiviöitä! Nyt on ikää jo 4 viikkoa ja kaikki rähjää, roikkuu lahkeissa ja puree. Loistavia siis!

Yksi ällötyksistä. :P

Tänään yhdistettiin treeniä ja lenkkiä. Keli oli aivan loistava. Seurattiin joutsenien ylilentoa ja ihailtiin syksyn väriloistoa. Tehtiin pientä seuraamista todella hyvällä kontaktilla ja otettiin luoksetuloa eri variaatioilla. Tällä kertaa allekirjoittanut määräsi variaatiot. Perusasento oli hukassa ja pysäytykset valuivat. Vauhtia kyllä löytyi ihan eri tavalla kuin treenikentällä. Koitetaan päästä viikonloppuna vielä treenaamaan.

Supikoira


Iita on taas pudottanut kaikki karvansa, talvikarvaa siis odotellessa. Nyt olisi korvatipat annettu ja tassujen hoitoa vielä jatketaan. Eiköhän siitä vielä koira saada. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti