maanantai 27. lokakuuta 2014

Perheenlisäystä

Mitäpäs meille..

Lauantaina kävin katsastamassa ns. viimeisen kerran. Hermothan siellä kieltämättä meinasi mennä, kun joka paikassa tuntui roikkuvan pentu hampaineen kiinni. Mutta silti niin hauskoja kersoja.

Eilen meillä olikin sitten jännä päivä. Lähdin jo aamusta pentujen luokse ja edessä olikin pentujen pesua. Pesin käteni pesuhommista ja annoin ammattilaisen näyttää miten homma toimii. Avustin kyllä kuivaamisessa.

Juotiin kahvia ja töristiin ja kotiin tuomisina olikin pieni narttu pentu eli saanen esitellä Jäkäläkummun Hilima.Iita pääsi ulos tapaamaan pentua ja pitkän haistelun jälkeen mopo karkasi käsistä ja leikki alkoi.. eikä ole loppunut. Iitan leikit tuntuvat välillä vähän rajuilta ja niitä pitääkin rajoittaa. Hyvin Hilma kuitenkin puolensa pitää ja komentaa Iitaa. Iita omii lelut itselleen ja Hilma roikkuu minkä jaksaa mukana. Ulkona Hilma on kutakuinkin korvaton. Itsenäinen ja itsepäinen ja katoaa hetkessä omilleen. Lisäksi hauska harrastus on siivoaminen. Ensin loiskutetaan vesikuppi tyhjäksi ja roikutaan luutussa kiinni.

Ensimmäinen yö meni yllättävän hyvin eikä koti-ikävää ollut. Molemmat nukkuivat makuuhuoneessa suht hiljaa. Ulkona ollaan ravattu koko ajan ja hihnaankin on vähän totuteltu.

Tästä tämä taas alkaa, tosin nyt koiria on kaksi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti