keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pieni koira sairastaa

Oikeasti ei olla tehty juuri mitään alku viikosta. Korjattiin tilanne tänään oikein kunnolla. Otin Iitan mukaan aamulla Jyväskylään ja se pääsi viettämään päivää mummin luokse. Olivat kuulema lenkkeilleet ja leikkineet.

Iltapäivällä meillä oli aika Tähteen (eläinklinikka). Iitalla on ollut ongelmia tassujen ja korvien kanssa. Taas sama vaiva toistui. Takatassuissa oli hiivaa joka oli tarttunut korviin. Hiiva tassuihin tulee uinnista ja korviin se siirtyi raapimalla. Nyt hoidetaan tassuja shampoolla ja korvatipoilla ja korvia korvatipoilla ja öljypohjaisella puhdistusaineella. Tähän menee useita viikkoja. Jos jotain hyvää niin paino oli tullut hieman alaspäin ja vaaka näytti nyt 17,6kg.

Viiden aikaan oli koulutus Hangan lavalla. Meitä ei ollut kuin kaksi mukana, mutta meininki oli hyvä. Tein Iitan kanssa ennen koulutuksen alkua noutoa uudella tekniikalla. Harjoiteltiin pelkkää palautusta ja rauhallisempaa virettä, paremmalla palkalla. Tuntui toimivan.
Paikkamakuuta harjoiteltiin myös ja välillä se on hyvä, välillä se menee ihan penkin alle.
Seuraamista ja kontaktia harjoiteltiin oikeastaan koko ajan ja toimittiin toisen osallistujan kanssa puolin ja toisin häiriönä.
Kouluttajan avustuksella tehtiin luoksetuloa. Tarkoituksena yksi hyvä pysäytys ja siitä palkka. Ensimmäinen oli melkein läpijuoksu ja siitä ei palkkaa tullut. Toinen yritys oli jo paljon parempi. Meinasi ensin ennakoida, mutta kun käskyä ei kuulunut, kiihdytti uudelleen ja siitä pysäytys käsky. Pysähtyi Iitaksi tosi hyvin ja takapalkkana oli Jenni pallon kanssa. Hyvä mieli siis kaikille.
Koulutuksen jälkeen otin vielä ketjutettuna noudon, kaukot ja hypyn. Olipahan setti! Nouto oli.. mielenkiintoinen. Iita meinasi ensin lähteä kapulan kanssa matkoihinsa, mutta palautti lopulta nätisti sivulle. Kaukot oli tosi hyvät. Hyppy taas taattua Pöllömaisteria. Ensin meinasi karata autolle palkalle hypyn jälkeen. Komentamalla hyppäsi takaisin luokse. Toisella kertaa karkasi hypyn yli ja kolmannella kerralla kaksi käskyä hyppyyn ja kaksi istumiseen. Lopulta päästiin palkalle.

Vaatii vielä paljon, että saadaan malttia ja varmuutta kaikkeen.

Nyt hoidellaan vaivat kuntoon ja allekirjoittanut lähtee loppuviikosta pentuja pallottelemaan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti