tiistai 9. syyskuuta 2014

Tokoilututtaako?

Tänään lähdettiin taas treenaamaan Hangan lavalle Annan ja eukkujen kanssa. Iitalle otin iltaruoan loppupalkaksi mukaan, jos taas koittaisi tehdä jotain valmisteluja tulevaa varten.

Ensin harjoiteltiin paikkamakuuta ja hetkellisesti tuntuu, että se oikea asento alkaa sieltä löytymään. Aina vain harvemmin asento jää huonoksi.

Välissä käytiin läpi Myrsky pojan harjoituksia ja voi miten pätevä voi pieni eukkupoika ollakaan! Niin reipas pieni.

Iitan kanssa jatkettiin noudolla. Pelkkää pitoa sivulla istuen. Pientä painetta koitin luoda kapulaan ja yllättävän hyvin se pysyi vaikka kahdella sormella painoi kapulaa. Siitä suora käsky irroittaa ja palkka perään. Tuntui todella hyvältä, että se sittenkin ehkä oppii pitämään sitä palikkaa suussaan.

Viimeinen harjoitus liittyi jääviin. Seisominen on jostain syystä alkanut rakoilemaan ja pahasti. Nyt otettiin takapakkia ja tehtiin seisomisharjoituksia. Paikalla pysymisestä palkka ja minä kierrän ja kaarran koiraa. Hyvinhän se pysyi.

Loppuun otettiin vielä seuraamista mikä oli varmaan kamalimmasta päästä ikinä. Loppupalkka vei niin vahvasti koiran päätä, että keskittyminen herpaantui. Palkalle pääsi kuitenkin vasta hyvän pätkän jälkeen ja kyllä pieni lappalainen päästikin vauhdilla autolle ruokailemaan. :D

Huomenna lähdetään aamusta kaupunkiin. Iita siis pääsee ensin mummin luokse ja siitä lähdetään iltapäivällä treenaamaan Mirvan ja porokoirien kanssa.

P.S. Foto ois kiva kuva. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti