maanantai 9. marraskuuta 2015

Agility 5/5, nytkö se jo loppui?

Lauantaina mentiin mummin luokse yöksi Iitan kanssa ja Hilma jäi kotiin miehen kanssa.

Jo sunnuntaiaamuna mummi oli vienyt Iitan lenkille ja ennen puolta päivää suunnattiin papan luokse isänpäiväkahville. Siellä Iita sai istua papan sylissä ja viettää aikaa "serkku" Sissin kanssa.

Iltapäivällä meillä oli agilitykurssin viimeinen kerta Haukkuvaarassa. Alkuverkka tehtiin normaalisti ja siihen sisällytettiin niisto neliön muodossa olevien keppien kanssa. Niistossahan ei sinäänsä ollut ongelmaa vaan siinä mihin pitää juosta. Saihin siinä nauraa, kun ohjaajat jo ennen koirien mukaan ottamista juoksivat ristiin rastiin tietämättä itsekään mihin mennä.

Tehtiin ensin pelkkää putkea ja siitä palkaten. Sitten siihen lisättiin hyppy perään. Lopulta oli tarkoitus suorittaa putki-hyppy-putki siten, että koira valssataan hypyltä takaisin putkeen. Iita jäi ensin etsimään tarkettia putken suulta, sitten hypyn takaa ja lopulta taas putken suulta enkä saanut sitä takaisin putkeen.

"Itkupotkuraivari"

Jäin miettimään omaa ohjausta joka oli auttamatta pielessä. Joka kerta ohjasin liian lähelle hyppyä ja liike pysähtyi. Sain onneksi myös ihanalta kouluttajaltamme ohjeita joilla voin nyt yksin harjoitella. Putki pitäisi olla vielä suora, koska se ei vedä tarpeeksi Iitaa. Se helpottaisi pikkuisen.
Lisäksi otettiin välissä pelkkää suoraa putkea siten, että juoksin itse palkkaamaan Iitan putken toiseen päähän. Lähdettiin vähän hakemaan sitä, että palkka tulisikin minulta eikä sieltä tarketilta valmiina.

Näitä siis harjoittelemaan.

Tänään meillä oli vapaapäivä ja olen lähinnä miettinyt loppuviikkoa. Jossain välissä pitäisi treenata, mutta perjantai meillä on vapaa, koska näillä näkymin ollaan lauantaina ja sunnuntain demokoirakkona Haukkuvaarassa. Tiedä sitten mitä pitää sisällään, mutta sittenhän sen näkee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti