keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Päiväreissujen parhaimmistoa!

Tänään oli ihan huippu päivä! En oikeasti keksi mitään huonoa tästä päivästä.

Heti herättyäni pakkasin koirat autoon ja lähdin ajamaan isän luokse Havumäkeen. Keli näytti ensin vähän kehnolta, mutta niin se aurinko vain esiintyi tänäänkin. Ensimmäisenä ajoin auton isäni kotipaikalle ja otin kameran ja päästin koirat vapauteen. Tytöt tiesi heti mihin ollaan tultu ja suuntasivat heti pellolle päin.Ensin tytöt lähinnä juoksivat kilpaa ja painivat ja sen jälkeen alkoi kaikkien jälkien haistelu. Pellolla liikkuu vielä ainakin kettuja, peuroja, hirviä ja supikoiria. Paljon oli siis haisteltavaa. Itse nautin siitä hiljaisuudesta mikä siellä vallitsi. Kävelin nenä kohti taivasta ja vedin raikasta syysilmaa keuhkot täyteen ja nautin.

Iita putosi ojaan jonka yli Hilma hyppäsi.

On ne vaan ystävykset.

Kuljettiin pitkälle, melkein naapurin rajalle asti ja välillä kutsuin koirat luokse. Ilmeisesti tytöt olivat joko hyvin kuulolla tai sitten eilen kokkaamani hirven maksa/munuais herkut olivat täysin vastustamattomia. Muutamat poseerauksetkin ehdittiin ottamaan.

Iita 4v 4kk Hilma 1v 2kk

Erilainen kuva

Kielikuva

Iitan uusi ilme.


Pellolta kierrettiin autolle ja jatkettiin matkaa isän luokse. Tytöt saivat jatkaa ulkona pöllöilyä (piti sisällään pihamaan kiertämistä, mäyrän jätöksen tutkimista, omenoiden ja perunoiden syöntiä..) ja minä sain nauttia isän laittamista herkuista. Lisäksi isän kanssa nikkaroitiin tytöille kontaktilaatikko!

Kaiken kaikkiaan siis mainio reissu. Tytöt olivat kuulolla ja lähtivät jopa kiltisti autoon. Tämä pitää ottaa pian uusiksi!

***

Loppuun pieni mainos!

Joko sinulla on kalenteri vuodelle 2016?
Myynnissä erittäin kiva seinäkalenteri A4 kokoa.
Kalenterin hinnaksi tulee 15€/kpl.
Tilaukset viimeistään 22.11.2015 mennessä.

Sinulla on mahdollisuus ostaa tämä kalenteri ja 
samalla tukea Palokan koirapuistohanketta.
Toiminnan takana on Palokan koiraharrastajat ry.
Kalenterin mallin löydät täältä.

Tilaukset: 

palokanseudunkoiraharrastajat@gmail.com
tai
Facebook:issa viestiä laittamalla Susanna Sistoselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti