maanantai 2. marraskuuta 2015

Hallikausi käynnistyy!

Taisin perjantaina vihjailla, että meille on jotain uutta luvassa tällä viikolla. Noh, tänään kävin allekirjoittamassa Tassupassi sopimuksen Taitavilla Tassuilla joka tarkoittaa sitä, että pääsemme ainakin kuukauden ajan treenaamaan sisätiloissa.

Ajatus lähti siitä, että haluaisin ensi vuonna päästä Iitan kanssa kilpailemaan ainakin rally-tokossa ja ehkä siinä tokossakin ja siihen tarvitaan työtä ja työkaluja. Lisäksi haluaisin jatkaa Iitan kanssa pienesti agilitya ja Hilman kanssa päästä kokeilemaan opittuja juttuja. Nyt se on mahdollista.

Mirvan kanssa tänään jo otettiin aamupäivästä pienet treenit. Iitan kanssa halusin nähdä mitä se tuumaa hallista. Se ei enää muistellut vanhoja ja toimi hyvin. Vähän liiankin hyvin. Nyt oli tokoon tullut myös mukaan piippaaminen. Tehtiin ensin pienesti seuraamista ja sitten tehtiin kehään tulemisia Mirvan liikkuroidessa. Iita ei pystynyt olemaan hiljaa. Muutaman palkan sain sille, mutta lopulta vein sen vähin äänin takaisin häkkiin.

Avustin Mirvan koirien kanssa (Urho, Oiva, Mörri) ja otin Iitan uudestaan kokeiluun. Tein ihan vain perusasentoja ja leikkiä. Perusasentoihin sain hiljaisuuden ja olin tyytyväinen.

Näillä oli hyvä aloittaa ja tehtiin jo suunnitelmia tälle viikolle. Tämä viikko onkin Iitalle täynnä treeniä ja ajattelinkin huomenna suunnata auton nokan kohti Havumäkeä ja lähteä isää moikkaamaan ja koiria juoksuttamaan pellolle.

Hilma ei vielä päässyt treenaamaan juoksujen takia, mutta n. viikon päästä jo kylläkin. Hilma oli mukana matkassa tänään pienien vatsavaivojen takia. En raaskinut pientä kotiinkaan jättää. Kiltisti odotti autossa treenin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti